Hlavní navigace

Acer: servery Altos R720 M2, R520 M2 a G540 M2

18. 9. 2009
Doba čtení: 18 minut

Sdílet

 Autor:
Acer uvádí nové servery Altos R520 M2, Altos G540 M2 a Altos R720 M2.

Autorizovaní distributoři ČR: AT Computers, eD system Czech, SWS, Tech Data Distribution

Autorizovaní distributoři SR: ABC Data SK, AT Computers SK, eD system Slovakia, SWS Distribution SK, Tech Data Disitribution SK

Altos G540 M2

Servery řady Acer Altos G jsou vybaveny progresivními funkcemi pro snadné ovládání. Správci sítě tím získávají kontrolu nad výdaji na IT a mohou se soustředit na vývoj a implementaci politiky správy informací, zatímco server Altos poskytuje spolehlivé služby při práci s kritickými daty.

Servery nové řady Altos G540 M2 mohou být umístěny do skříně typu tower i do racku velikosti 5U. Provozní spolehlivost serverů Altos se odráží v novém odolném provedení bez zbytečných doplňků, které přitahuje pozornost k vlastní funkci. Nová konstrukce serverů Altos se vyznačuje vysokou odolností a absolutní spolehlivostí. Větrací štěrbiny opatřené šikmými kryty, které připomínají výrazné křivky odolné konstrukce serveru, podtrhují čistě průmyslový vzhled a současně zlepšují větrání. Konstrukce se závěsy umožňuje uživateli snadno otevřít skříň, i když je server umístěn ve vodorovné poloze. Oranžový pás na přední straně serveru Altos rovněž zdůrazňuje průmyslové provedení a identitu výrobku, který patří k řadě serverů Acer.

Acer Altos G540 M2 přináší vysokou užitnou hodnotu díky neobyčejně flexibilním možnostem rozšíření, které umožňují uživatelům přizpůsobit konfiguraci systému požadavkům konkrétného podniku. Záložní napájecí zdroje a záložní pevné disky s možností výměny za provozu spolu s nativní technologií RAID dokazují, že se jedná o ideální řešení pro podnikový segment.

Pružná konstrukce systému umožňuje zákazníkům přizpůsobit konfiguraci serveru Altos G540 M2 finančním možnostem a požadavkům firmy: Dvě rozhraní Gigabit Ethernet, jeden slot PCI Express 2.0 X16, dva sloty PCI Expres 2.0 x8, jeden slot PCI Express x8, jeden slot PCI a šest portů SATA2-300 zajišťují maximální výkon a bezkonkurenční rozšiřitelnost.

Acer Altos G540 M2 dosahuje vynikajícího výkonu, energetické účinnosti a spolehlivosti. Systém může být vybaven jedním nebo dvěma procesory Intel Xeon řady 5500 s frekvencí až 2,93 GHz s podporou technologie Intel Turbo Boost, Intel Virtualization (Intel VT), Intel QuickPath s přenosovou rychlostí až 6,4 GT/s a technologie Intel 64. Altos G540 může být vybaven až 16 disky, což dokazuje jeho velké možnosti rozšíření a modularitu. V G540 lze používat nejen 3.5", ale i 2.5" pevné disky, které se vyznačují nižší spotřebou. Napájecí zdroj a pevné disky s možností výměny za provozu zaručují ochranu dat a údržbu systému bez odstávky.

Server G540 M2 může být dodáván s 12 paměťovými moduly DDR3 1333 MHz ECC DIMM s podporou paměťové sběrnice se šesti kanály a až 96GB pamětí, která umožňuje IT manažerovi plnit trvale rostoucí nároky na kapacitu a současně zajistit ochranu dat i okamžitou dostupnost. Paměť DDR3 má větší šířku pásma zajišťující špičkový výkon, zatímco zlepšená konstrukce chlazení zaručuje nižší spotřebu.

Servery Altos G540 M2 jsou vybaveny softwarem Acer Easybuild s intuitivním grafickým uživatelským rozhraním a veškerými potřebnými nástroji pro snadnou instalaci a nastavení serveru.

Altos G540 M2 je rovněž vybaven softwarem ASM (Advanced Server Manager), který usnadňuje provádění náročných úkolů při správě systému, neboť poskytuje správcům sítě nástroje pro řízení výkonu a řešení kritických stavů, jakož i služby vzdálené konzole. Tyto programy výrazným způsobem ovlivňují výši podnikových nákladů na IT, protože zjednodušují a zefektivňují ovládání serveru G540 M2.

Altos R520 M2

Servery pro vysokou hustotu zástavby představují stale atraktivnější volbu pro podniky a firmy všech velikostí, protože umožňují optimálně využít prostor v datových centrech a současně výrazně zvýšit kapacitu a výkon bez nároků na zastavěný prostor. Před zahájením takového projektu musí však společnost ověřit, zda stávající infrastruktura je schopna dostát nárokům řešení s vysokou hustotou zástavby, tzn. požadavkům na příkon a chlazení. Server Altos R520 M2 je vybaven napájecím zdrojem s vysokou účinností a chytře navrženým chladicím systémem, který usnadňuje instalaci v nejrůznějších prostředích.

Provozní spolehlivost serverů Altos se odráží v novém odolném provedení bez zbytečných doplňků, které přitahuje pozornost k vlastní funkci. Nová konstrukce serverů Altos se vyznačuje vysokou odolností a absolutní spolehlivostí. Větrací štěrbiny opatřené šikmými kryty, které doplňují výrazné křivky odolné konstrukce, podtrhují čistě průmyslový vzhled a současně zlepšují větrání. Oranžový pás na přední straně serveru Altos rovněž zdůrazňuje průmyslové provedení a identitu výrobku, který patří k řadě serverů Acer.

Acer Altos R520 M2 je server formátu 1U s potřebným výkonem pro rychle rostoucí nároky na front-end i jednoúčelové aplikace. Velikost 1U a dvoucestný procesor nabízejí zákazníkům vysokou dostupnost, řešení optimalizované pro montáž do racku, vhodné pro jednoúčelové využití i pro front-end aplikace.

Server nové řady, který lze přizpůsobit dostupným finančním prostředkům a nárokům na aplikace, může být vybaven jedním nebo dvěma procesory Intel Xeon řady 5500 s frekvencí až 2,93 GHz s podporou technologie Intel Turbo Boost, Intel Virtualization (Intel VT), Intel QuickPath s přenosovou rychlostí až 6,4 GT/s a technologie Intel 64. To znamená, že tyto aplikační servery s vysokým výkonem, optimalizované pro instalaci do racku, jsou již nyní kompatibilní s nativními 64bitovými operačními systémy a aplikacemi, které teprve přijdou na trh. Altos R520 M2 dosahuje stejně vynikajících výkonů i jako flexibilní samostatný server: Může být dodán se systémovou pamětí až 12 GB DDR3, jíž lze rozšířit až na 96 GB, a tedy vám umožňuje ochránit svou investici a současně i zvýšit výkon, a dále s jedním slotem PCI Express 2.0 x16 nebo jedním slotem PCI Express 2.0 x8.

Altos R520 M2 podporuje až osm pevných disků 2.5" SAS/SATA s možností výměny za provozu, které nejen rozšíří kapacitu serveru, ale současně i udrží náklady pod kontrolou, protože mají menší spotřebu energie.

Acer Altos R520 M2 je optimalizován pro montáž do racku a může být snadno zabudován do standardního prostředí výpočetního střediska. Při zapojení serveru Altos R520 M2 do stávající sítě se nemusíte obávat nepříjemných překvapení, protože server využívá osvědčené technologie společností Acer a Intel. Acer rovněž nabízí úplné vybavení racků pro servery Altos, které je navrženo s ohledem na optimální provádění údržby a ovladatelnost.

Všechny nabízené servery Acer Altos jsou vybaveny softwarovou sadou Acer Easybuild s intuitivním grafickým uživatelským rozhraním a veškerými potřebnými nástroji pro snadnou instalaci a nastavení serveru, které umožňují sledovat proces konfigurace systému. Altos R520 M2 je rovněž vybaven softwarem ASM (Advanced Server Manager), který usnadňuje provádění náročných úkolů při správě systému, neboť poskytuje správcům sítě nástroje pro řízení výkonu a řešení kritických stavů, jakož i služby vzdálené konzole.

Altos R720 M2

Servery řady Acer Altos R jsou ideální pro malé a středně velké podniky, které požadují rychlý server pro řízení kritických aplikací, provádění online transakcí, správu databází a plánování podnikových zdrojů. Tyto aplikační servery s vysokým výkonem, optimalizované pro instalaci do racku, jsou již nyní kompatibilní s nativními 64bitovými operačními systémy a aplikacemi.

Provozní spolehlivost serverů Altos se odráží v novém odolném provedení bez zbytečných doplňků, které přitahuje pozornost k vlastní funkci. Nová konstrukce serverů Altos se vyznačuje vysokou odolností a absolutní spolehlivostí. Větrací štěrbiny opatřené šikmými kryty, které doplňují výrazné křivky odolné konstrukce, podtrhují čistě průmyslový vzhled a současně zlepšují větrání. Oranžový pás na přední straně serveru Altos rovněž zdůrazňuje průmyslové provedení a identitu výrobku, který patří k řadě serverů Acer. Altos R720 M2, který je optimalizován pro instalaci do racku, lze snadno zabudovat do jakéhokoli standardního prostředí ve výpočetním středisku.

Nový Acer Altos R720 M2 je výkonný dvoucestný server velikosti 2U, který nabízí veškerý výkon, jaký může vyžadovat rychle se rozšiřující front-end jednoúčelové využití s vysokými nároky na server určený pro montáž do racku. Nový Altos R720 M2 umožňuje provozovat větší počet webových stránek, zajistit větší počet bezpečných spojení a podporovat více uživatelů elektronické pošty, přičemž současně snižuje náklady a prostorové nároky.

Nová řada serverů Altos R720 M2, která je navržena s ohledem na možnost přizpůsobení požadavkům na cenu a nárokům aplikace, nabízí stejně vysokou úroveň výkonu jako flexibilní samostatný server. Systém může být vybaven jedním nebo dvěma procesory Intel Xeon řady 5500 s frekvencí až 2,93 GHz s podporou technologie Intel Turbo Boost, Intel® Virtualization (Intel® VT), Intel QuickPath s přenosovou rychlostí až 6,4 GT/s a technologie Intel 64. Server podporuje tři rozšiřující sloty PCI Express 2.0 x8 a systémovou paměť až 12 GB DDR3, jíž lze rozšířit na 96 GB, a tedy nejen chrání vaši investici, ale umožňuje i zvyšovat výkon.

Altos R720 M2 může být vybaven až šesti pevnými disky 3.5" SAS/SATA nebo šestnácti disky 2.5" SAS/SATA s možností výměny za provozu, které jsou vložené do desky backplane s 2x8 pozicemi, a tedy lze rozšiřovat kapacitu serveru podle potřeb rostoucího podniku. Navíc mají 2.5" pevné disky nižší spotřebu energie. Altos R720 M2 nabízí úsporu energie i nákladů - může být vybaven vysoce účinným napájecím zdrojem, který má o 9 % vyšší účinnost než standardní zdroje.

Všechny nabízené servery Acer Altos jsou vybaveny sadou software Acer Easybuild, která zjednodušuje instalaci a nastavení. Acer Easybuild se vyznačuje intuitivním grafickým uživatelským rozhraním, které usnadňuje sledování průběhu procesu a poskytuje veškeré důležité nástroje pro nastavení konfigurace systému.

Altos R720 M2 je rovněž vybaven softwarem ASM (Advanced Server Manager), který zjednodušuje náročné úkoly při správě systému, neboť poskytuje správcům sítě nástroje pro řízení výkonu a řešení kritických stavů, jakož i služby vzdálené konzole. Tyto programy výrazným způsobem ovlivňují výši podnikových nákladů na IT, protože usnadňují a zefektivňují ovládání serveru.

Doporučené koncové ceny:

KL24

Acer Altos G330 Mk2
Altos G330Mk2 PDC E2220 2,4GHZ/800FSB/1MB, 1GB DDR II 800, DVD, NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 6 126 Kč
Altos G330Mk2 PDC E2220 2,4GHZ/800FSB/1MB, 1x1GB DDR II 800, DVD, 2x320GB SATA HDD (Internal), HDD fan, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, no KB, 1xLAN Gbit onboard, EasyBuild 8.0, no ASM 8 460 Kč
Altos G330Mk2 PDC E5200 2,5GHZ/800FSB/2MB, 1x1GB DDR II 800, DVD, NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 6 418 Kč
Altos G330Mk2 PDC E5200 2,5GHZ/800FSB/2MB, 1x1GB DDR II 800, DVD, 2x320GB SATA HDD (Internal), HDD fan, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, no KB, 1xLAN Gbit onboard, EasyBuild 8.0, no ASM 8 606 Kč
Altos G330Mk2 PDC E5300 2,6GHZ/800FSB/2MB, 1x1GB DDR II 800, DVD, NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 6 710 Kč
Altos G330Mk2 PDC E5300 2,6GHZ/800FSB/2MB, 1x1GB DDR II 800, DVD, 2x320GB SATA HDD (Internal), HDD fan, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, no KB, 1xLAN Gbit onboard, EasyBuild 8.0, no ASM 8 897 Kč
Altos G330Mk2 Xeon DC E3110 3.00GHZ/1333FSB/6MB, 1GB DDR II 800, DVD, NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 8 897 Kč
Altos G330Mk2 SAS Xeon DC E3110 3.00GHZ/1333FSB/6MB, 1GB DDR II 800, DVD, SAS controller 4 port (SO.SA000.A02 support RAID 5 SW, Windows and Linux), SAS/SATA Hot Swap backplane kit (SO.G33SA.005), NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 13 419 Kč
Altos G330Mk2 Xeon DC E3110 3.00GHZ/1333FSB/6MB, 2x1GB DDR II 800, DVD, 2x320GB SATA HDD (Internal), HDD fan, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 11 815 Kč
Altos G330Mk2 Xeon QC X3330 2.66GHZ/1333FSB/6MB, 1GB DDR II 800, DVD, NO HDD, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 9 043 Kč
Altos G330Mk2 Xeon QC X3330 2.66GHZ/1333FSB/6MB, 2x1GB DDR II 800, DVD, 2x500GB SATA HDD (Internal), HDD fan, NO FDD, EURO power cable, PS2 Mouse, 1xLAN Gbit onboard, NO KB, EasyBuild 8.0, no ASM 12 836 Kč
Acer Altos G540M2, 2,5" HDD cage, 85% effic. PSU
Altos G540M2 Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, RAID 6 PCI 256MB (SO.SA256.A02), 2x146GB 2,5" 10k SAS HDDs (SO.HE146.M20), DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency PSU, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 43 758 Kč
Altos G540M2 Xeon QC L5506 2,13GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency PSU, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 34 423 Kč
Altos G540M2 Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency PSU, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 29 464 Kč
Altos G540M2 Xeon QC E5520 2,26GHz/8MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency PSU, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 35 006 Kč
Altos G540M2 Xeon QC X5550 2,66GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency PSU, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 49 009 Kč
Acer Altos G540M2, 3,5" HDD cage, 78% effic. PSU
Altos G540M2 Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" HDD cage (4 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, RAID 6 PCI 256MB (SO.SA256.A02), no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 35 882 Kč
Altos G540M2 Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" SAS/SATA HDD cage (4 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 28 005 Kč
Altos G540M2 Xeon QC E5520 2,26GHz/8MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" HDD cage (4 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 32 964 Kč
Altos G540M2 Xeon QC X5550 2,66GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" SAS/SATA HDD cage (4 bays, second cage optional), SATA 6 ch on board, no HDD, DVD, 2xLAN gigabit onboard, EURO power cable, PS2 mouse, NO KB, EasyBuild+ASM 46 675 Kč
Altos R520M2
Altos R520M2, Rack 1U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" 8 bays HDD cage, SATA on board, RAID 6 PCI 256MB (SO.SA256.A02), 2x146GB 2,5" 10k SAS HDDs (SO.HE146.M20), DVD Writer, 2xLAN gigabit onboard, 80% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 44 925 Kč
Altos R520M2, Rack 1U, Xeon QC L5506 2,13GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA 8 bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 80% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 37 340 Kč
Altos R520M2, Rack 1U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA 8 bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 80% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 31 797 Kč
Altos R520M2, Rack 1U, Xeon QC E5520 2,26GHz/8MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" 8 bays HDD cage, SATA on board, no HDD, DVD Writer, 2xLAN gigabit onboard, 80% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 36 465 Kč
Altos R520M2, Rack 1U, Xeon QC X5550 2,66GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA 8 bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 80% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 49 592 Kč
Acer Altos R720M2, 2,5" HDD cage
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA on board, RAID 6 PCI 256MB (SO.SA256.A02), 2x146GB 2,5" 10k SAS HDDs (SO.HE146.M20), DVD Writer, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 46 675 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC L5506 2,13GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 37 340 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 32 673 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5520 2,26GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 37 924 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC X5550 2,66GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 2,5" SAS/SATA HDD cage (8 bays, second cage optional), SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 51 926 Kč
Acer Altos R720M2, 3,5" HDD cage
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x2GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" 6bays HDD cage, SATA on board, RAID 6 PCI 256MB (SO.SA256.A02), no HDD, DVD Writer, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 40 841 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5504 2.00GHz/4MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" SAS/SATA 6bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 32 964 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC E5520 2,26GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" SAS/SATA 6bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 37 632 Kč
Altos R720M2, Rack 2U, Xeon QC X5550 2,66GHz/8MB, 3x1GB DDR3 Unbuff, 1x 3,5" SAS/SATA 6bays HDD cage, SATA on board, no HDD, no DVD, 2xLAN gigabit onboard, 85% efficiency 1+1 PSU (second optional), Rack Rail kit, EURO power cable, no mouse, no KB, EasyBuild+ASM 50 759 Kč
Storage Acer Altos easyStore M2
Altos easyStore M2 storage Server. 3TB NAS, iSCSI and backup Server. Intel Atom 230 CPU, 1GB Memory. 4x750GB SATA HDDs (2,25TB data capacity in RAID 5 configuration), RAID 0,1,10,5 support, 5xUSB, eSata port, Gigabit port, FileSafe Express backup SW. 14 003 Kč
Altos easyStore M2 storage Server. 4TB NAS, iSCSI and backup Server. Intel Atom 230 CPU, 2GB Memory. 4x1TB SATA HDDs (3TB data capacity in RAID 5 configuration), RAID 0,1,10,5 support, 5xUSB, eSata port, Gigabit port, FileSafe Express backup SW. 16 336 Kč
Altos easyStore M2 storage Server. 6TB NAS, iSCSI and backup Server. Intel Atom 230 CPU, 1GB Memory. 4x1.5TB SATA HDDs (4.5TB data capacity in RAID 5 configuration), RAID 0,1,10,5 support, 5xUSB, eSata port, Gigabit port, FileSafe Express backup SW. 21 004 Kč

 

Čtěte dále

HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Jaroslav Král (Lenovo)
Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Jaroslav Král (Lenovo)
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
Eset: Největším rizikem pro počítače v Česku byl v září spyware Formbook
Eset: Největším rizikem pro počítače v Česku byl v září spyware Formbook
Mercusys MR47BE: Vaše brána do světa Wi-Fi 7
Mercusys MR47BE: Vaše brána do světa Wi-Fi 7