Hlavní navigace

Deset zajímavých produktových novinek, jež budou k vidění na Distree EMEA

19. 2. 2016
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: Razer
Setkání Distree EMEA 2016 bude příležitostí pro stovky výrobců, aby přítomným resellerům a distributorům ukázali, co je u nich nového. Podívejte se na výběr deseti zajímavých novinek, které si na letošním Distree budete moci prohlédnout.

Letošní ročník konference Distree EMEA, který se koná ve dnech 24.-27. 2. v Monaku, bude pro stovky výrobců příležitostí k tomu, aby předvedli účastníkům z řad distributorů a resellerů své produkty. Organizátor konference Distree Events zveřejnil vzorek deseti spotřebitelských produktů, které by podle něj mohly vzbudit velký zájem přítomných.

Distree EMEA je místo, kde si mohou významní prodejci a distributoři z celého regionu EMEA prohlédnout nejlepší a nejnovější spotřebitelské technologie, od nových značek až po ty nejproslulejší,“ uvedla Alexandra Sinsonová, event director letošního ročníku Distree EMEA.

S čím se tedy na letošní Distree můžete setkat?

AEE AP121. AEE Technology – čtyřvrtulový dron AP12

Společnost AEE je jedním z předních hráčů v oblasti velmi rychle rostoucího segmentu spotřebitelských dronů. Na setkání Distree EMEA tato firma představí model AP12, který disponuje tříosou kamerou nahrávající ve 1080p video při 60 fps, létá rychlostí až 70 km/h a vydrží ve vzduchu až 25 minut.


aiFi Stackable Speaker2. aiFi – modulární reproduktor

Reproduktor od apolečnosti aiFi se kromě estetického designu vyznačuje tím, že funguje jako stavebnice – čím více reproduktorů na sebe (nebo vedle sebe) uživatel poskládá, tím silnějšího dosáhne zvuku. Technologie Wave Dot se stará o hladkou distribuci zvuky napříč reproduktory, jakmile jsou propojené. Tři stačí na soundbar k televizi, šest ozvučí párty.


Armor-X IP683. Armor-X – odolné pouzdro pro iPhone

Nové pouzdro IP68 Waterproof Shockproof Case od Armor-X je určeno pro telefony iPhone 6 a 6 Plus. Ocení jej především aktivní uživatelé a milovníci vodních sportů, neboť novinka nabízí odolnost stupně IP68 a odolá vodě i nárazům díky dvojí vrstvě plastu a polykarbonátu.


Aura Box4. Divoom – Aura Box

Tento „chytrý reproduktor“ nabízí řadu vlastností. Na integrovaném displeji lze například promítat obrázky, které uživatel vytvoří v mobilní aplikaci. Zároveň oznámí upozornění ze sociálních sítí, má vestavěný budík a teploměr... a v neposlední řadě také přehrává hudbu. Dostal k tomu 3“ 5W reproduktor. 


Flapit5. Flapit – počítadlo „lajků“

Flapit vypadá jako staré průmyslové hodiny, ale ve skutečnosti zobrazuje počet příznivců příslušného podniku na sociálních sítí. Umí se přípojit k celkem jedenácti platoformám (Facebook, Twitter, Yelp, Instagram, YouTube, Dianping, Zomato, VKontakte, Foursquare, Swarm a Tripadvisor) a představuje interaktivní marketingový nástroj pro cokoliv od malé kavárny až po velkou korporaci.


Volcano Blaze6. Modecom – sada Volcano Blaze

Modecom na Distreee ukáže svou novou mobilní virtuální realitu Volcano Blaze. Sada obsahuje náhlavní soupravu, sluchátka a bezdrátový ovladač. Brýle jsou kompatibilní se všemi chytrými telefony, které mají zabudovaný gyroskop a jeich displej má rozměry od 4,5“ do 5,7“.


Nedis König7. Nedis - König Smart Home Starter Kit

Rok 2016 může představovat začátek masového využívání technologií pro chytrou domácnost a proto takové řešení nemůže chybět ani v seznamu Distree. Sada König Smart Home Starter Kit představuje cloudové řešení kombinující alarm, videodohled a automatizaci. Součástí sady je IP kamera, která uživatelům umožní dohlížet na jejich majetek v HD rozlišení.


Razer Blade Stealth8. Razer – ultrabook Blade Stealth

Razer na setkání ukáže svůj tenký herní notebook Blade Stealth, který nabízí procesor Intel Core i7 a displej s rozlišením 4K display. Notebook má hráčům nabídnout výkon stolního počítače, a to díky externímu grafickému modulu Razer Core připojenému přes rozhaní Thunderbolt 3. Třešničkou je RGB klávesnice s individuálním podsvícením každé klávesy.


Upright9. Upright – trénér držení těla

Upright je chytré tréninkové náčiní, které je určeno pro krátkodobé nošení v průběhu dne. Pomocí senzorů, algoritmů, vibrací a bezdrátového propojení s aplikací v telefonu je Upright svému uživateli připraven pomoci dosáhnout zdravého vzpřímeného držení těla.


Airxel

10) Innoio – bezdrátový projektor Airxel

Airxel je se svou 1,77cm tloušťkou údajně nejtenčím projektorem na světě. Novinka se podle výrobce pohodlně vejde do tašky spolu s notebookem a její kompaktní rozměry společně s váhou 400g umožňují využívání projektoru doma i na cestách.

Channelworld_ozveny

 


Zdroj: Distree EMEA

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů