Hlavní navigace

ESET zlepšuje servis pro své partnery

5. 6. 2013
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor:
Společnost ESET, lídr v proaktivní digitální ochraně, která vyvíjí technologii oceňovanou po více než 25 let, se i v letošním roce naplno věnuje svým zákazníkům a partnerům. (PR článek)

Partneři ESETu mají zajištěnu vysokou míru ziskovosti díky stabilním cenám a vysokým maržím, přičemž výše marže vždy závisí na výsledcích a stupni certifikace partnera. ESET představuje vybraných 10 výhod, které spolupráce s ním partnerům nabízí. Mezi nimi nechybí rozšířená technická podpora, pomoc se správou a nákupem licencí nebo exkluzivní online ESET Partnerská zóna.

Channelworld_ozveny

  1. Společnost ESET sází na úzkou spolupráci po lince dodavatel – partner – zákazník. ESET Partner může využít při sestavování nabídky pro zákazníka profesionálních konzultantů, kteří pomohou i při přípravách na úspěšnou realizaci obchodního případu. ESET nabízí také kdykoli dostupný online nástroj pro generování strukturovaných cenových nabídek s hlavičkou partnera. Úspěšné nabídky lze jednoduše změnit na objednávku.

  2. ESET vám je k dispozici na lince technické podpory. V pracovní době jsou pracovníci servisní linky k dispozici od 8:30 do 20:00 hod, a to samozřejmě v českém jazyce. Využít můžete také telefonního čísla obchodního oddělení 222 811 126 (od 8:30 do 17:00 h) určeného přímo pro partnery. Všechnu agendu s vámi bude vyřizovat jediná kontaktní osoba, profesionální konzultace a technická podpora na špičkové úrovni je samozřejmě zcela zdarma.

  3. Dodání licencí proběhne okamžitě, nemusíte ale platit ihned. Všechny online objednávky, které lze uskutečňovat kdykoli na webu partner.eset.cz, jsou vyřízeny automaticky v řádu několika sekund. Partner obdrží licenční e-mail s přístupovými údaji pro stažení licence ESET. Fakturace probíhá souhrnně jednou za měsíc.

  4. Za naskladněné zboží lze zaplatit formou komisního prodeje. ESET Partneři s kamennou prodejnou nabízíme možnost naskladnění krabicových verzí zdarma a uskutečnění platby až v okamžiku reálného prodeje.

  5. ESET vás sám upozorní na vypršení licencí a usnadní vám tak jejich obnovu. Všichni partneři mohou využít online přehled prodaných licencí s možností filtrace dle data obnovy. Měsíc před expirací konkrétní licence vám systém zašle e-mail s upozorněním, že je již možné ji objednat. Prostřednictvím partnerské zóny ESET také získáte kompletní přehled o svých zakázkách a jejich stavu s možností filtrování dle vašich požadavků. Není tedy potřeba si vést vlastní databázi.

  6. Jako partneři ESETu můžete využít možnosti kontinuálního vzdělávání vašich zaměstnanců s možností dosažení odborné certifikace na dvou úrovních (obchodní a technická certifikace). Školení probíhá v kinosále ESET a jeho základním pilířem jsou přednášky zaměřené právě na nové partnery a zaměstnance. Podstatou nového pojetí je ucelená koncepce vzdělávání ESET partnerů s cílem zefektivnit dosavadní spolupráci, zvyšovat jejich odbornost a informovanost, a v neposlední řadě také rozvíjet samostatnost zásluhou nově nabytých vědomostí.

  7. Prostřednictvím partnerské zóny ESET si můžete stáhnout či objednat aktuální materiály na podporu obchodních činností a získávání nových zákazníků. Jde především o reklamní POS materiály, srovnávací testy, inzeráty a on-line bannery pro podporu vašeho prodeje. Všem partnerům ESET poskytuje možnost spolufinancování projektů, které podporují prodej produktů ESET. Všechny žádosti lze konzultovat se specialistou, který vám bude přidělen.

  8. Jako oficiální partneři můžete používat zdarma produkty ESET, které prodáváte prostřednictvím ESET NFR licence. V rámci platné smlouvy o distribuci má ESET Partner nárok na licence zdarma pro vlastní účely do výše realizovaného obratu v předchozím roce v nákupních cenách.

  9. Partneři dostávají vždy aktuální informace. Při vydání nové verze produktu či služby jsou všichni ESET Partneři informováni prostřednictvím newsletteru, mailingu a také Partnerské zóny. Dozvíte se tak včas o všem podstatném, abyste i vy mohli své zákazníky informovat o novinkách a výhodách produktů ESET.

  10. ESET si váží spolupráce se svými partnery a uvádí přehled svých obchodních partnerů a lokalit, ve kterých působí, na webu eset.cz.

 

Zdroj: ESET Software

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024