Hlavní navigace

HP: Tablet EliteBook Revolve

12. 12. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
HP rozšířila portfolio svých podnikových tabletů o přizpůsobitelný model příští generace HP EliteBook Revolve.
  • Výrobce: HP
  • Distributoři ČR: AT Computers, eD system Czech, SWS, Tech Data Distribution
  • Distributoři SR: Asbis SK, AT Computers SK, eD system Slovakia,Tech Data Distribution SK
  • Více informací: www.hp.cz

Tento tablet byl navržen speciálně pro podnikové a korporátní zákazníky, kteří potřebují skloubit požadavky na ultratenký notebook s možnostmi dotykového tabletu. Výkon zajišťuje třetí generace procesoru Intel Core a optimalizace pro Windows 8, navíc lze přístroj použít také jako dotykový tablet s displejem v HD rozlišení.

HP rovněž představilo nový doplněk HP Multi-Tablet Charging Module, který má zajistit rychlé a snadné nabíjení až deseti tabletů při použití jedné elektrické zásuvky. Toto příslušenství je vhodné do širokého spektra pracovních prostředí; chrání všechny připojené tablety blokovacím mechanismem a navíc i zámkem.

Díky dotykovému displeji s možností natočení mohou uživatelé sdílet svou práci s jinými kolegy, případně displej přiklopit a používat zařízení jako ultramobilní tablet. HP EliteBook Revolve je navržen na míru vytížení v podnikovém prostředí a představuje devátou generaci přizpůsobitelných tabletů HP.

Nabízí nástroje pro práci, jako například:

Channelworld_ozveny

  • Operační systémy Windows 7 Pro nebo Windows 8 Pro, které přinášejí známé uživatelské prostředí a dotykové ovládání. Výkon zajišťují nejnovější procesory Intel.

  • 11,6ʺ HD displej a 1,4kg tělo.

  • Automatické přizpůsobení orientace obrazu displeje, jeho jasu a dalších parametrů v závislosti na aktuálním natočení a umístění displeje.

  • Klávesnici standardní velikosti i volitelné dotykové pero.

  • 720p HD4 kameru, duální mikrofon, DTS zvuk studiové kvality a software CyberLink YouCam pro skutečňování videohovorů či vytváření HD videí.

  • Prémiové materiály, včetně odolného skla Corning Gorilla Glass 2 a celohořčíkového těla.

  • Možnosti připojení k dokovací stanici podnikové třídy, která umožňuje okamžitě používat externí displej, klávesnici, myš, rozšiřující porty nebo tiskárnu.

  • 3G WWAN modem, porty USB 3.0, DisplayPort a technologie NFC.

  • Rozšiřitelnost o další komponenty podnikové třídy, včetně podpory SSD disků do velikosti 256 GB s technologií Intel Rapid Start, která zpřístupňuje data do pěti milisekund.

Stejně jako všechny ostatní modely řady HP EliteBooks nabízí i HP Revolve sbírku funkcí, které vyžadují správci IT pro bezpečné nasazení a hromadnou správu zařízení v podnikovém prostředí. Jedná se především o:

  • Podnikové IT nástroje, kam patří například Active Directory, připojení k doméně, podpora PXE bootování či řada HP nástrojů pro správu klientů.

  • Technologie HP Client Security pro ochranu každé hardwarové vrstvy, včetně utilit HP BIOS Protection, Microsoft Defender či Microsoft Security Essentials; integrovaný certifikovaný bezpečnostní modul TPM pro šifrování dat; a čtyřleté předplatné služby HP Absolute Data Protect pro pokročilou ochranu tabletu, dat a identity uživatele.

  • Služby HP Global Series a HP Custom Integration umožňující uvedení do provozu v podnikovém prostředí s konzistentní globální konfigurací a možnostmi přizpůsobení, například ve formě načítání obrazů systému.

  • Přímý tisk na kterékoli tiskárně HP s podporou technologie ePrint nebo připojené síťové tiskárně bez nutnosti stahování ovladačů. Software HP ePrint nabízí uživatelům možnost přímého tisku na více než 24 000 veřejně dostupných místech, například v hotelech nebo u maloobchodních prodejců.

Doporučená koncová cena se předpkládá od 499 eur.

Čtěte dále

TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně