Hlavní navigace

HP v roce 2017 zaútočí na segment tiskových zařízení formátu A3

14. 9. 2016
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: HP
Společnost představila portfolio nových podnikových multifunkcí formátu A3, jejichž prodej podpoří partnerským programem, důrazem na nový model prodeje v podobě spravovaných služeb a sadou nástrojů pro vzdálený monitoring a servis připojených tiskáren.

Společnost HP na své globální partnerské konferencioznámila akvizici tiskové divize Samsungu a souběžně s tím také novinky ve svých produktových řadách, s nimiž chce zaútočit na segment multifunkcí formátu A3 a využít je jako odrazový můstek pro růst v oblasti spravovaných služeb

Nové multifunkce a nový program prodeje

Nové portfolio „átrojkových“ multifunkcí zahrnuje tři platformy PageWide a třináct platforem LaserJet, které budou dostupné v 54 různých variantách s řadou volitelných doplňků, jako je vestavěný sešívací odkládací zásobník, děrovačka, vysokokapacitní sešívání a stohování a vazač brožur.

Platformy HP PageWide Enterprise a Pro podle výrobce nabídnou cenově dostupný barevný tisk, který je nejrychlejší ve své třídě, a také nižší spotřebu energie, než u laserových zařízení. Architektura HP PageWide s pouhými třemi vyměnitelnými komponenty má partnerům pomoci snížit servisní náklady.

HP navíc díky nově spuštěnému programu Managed Print Specialist pro prodejce slibuje možnost dodávat svoji řadu pokročilých MFP formátu A3 a řešení laserového tisku formátu A4 do kanceláří způsobem, který odpovídá probíhajícímu trendu v odvětví, a nahrazovat tradiční jednorázové prodeje smluvně definovanými službami.

Jednoúčelová i multifunkční zařízení PageWide podle HP zvládnou tiskové rychlosti od 40 až 60 stránek/min. Multifunkce HP LaserJet Managed MFP pak nabídnou tisk rychlostí 25 až 60 stránek/min. Nová zařízení LaserJet a PageWide Pro se na trhu objeví na jaře 2017, PageWide Enterprise pak na podzim 2017.

HP Smart Device Services

HP zároveň představilo HP Smart Device Services, sadu cloudových nástrojů a monitorovacích možností zařízení, které pomohou zlepšit celý proces servisu tiskových zařízení HP. Služba monitoruje, diagnostikuje a vykonává řadu servisních úkonů, což má vést k minimalizaci doby, kdy je zařízení mimo provoz.

Nástroj Smart Device Services je podporován na nových tiskárnách LaserJet formátu A3 a nových platformách PageWide Enterprise a Pro formátu A3. Zároveň je kompatibilní s již prodávanými tiskárnami a multifunkcemi HP FutureSmart. Služba bude dostupná zdarma ke všem smluvně definovaným zařízením.

Nové zabezpečení tisku

Nová zařízení HP PageWide a LaserJet Enterprise podle HP nabídnou nejosvědčenější vestavěné funkce zabezpečení jako HP Sure Start, systém detekce průniku a whitelisting. Zařízení HP PageWide Pro budou vybaveny nejlepšími funkcemi zabezpečení ve své třídě, jako například zabezpečený start nebo kontrola integrity firmwaru.

Nová zařízení HP PageWide a LaserJet mohou být použita společně s bezpečnostními službami HP a portfoliem softwaru pro správu a zabezpečení HP JetAdvantage, včetně HP JetAdvantage Security Manager, řešení, které umožňuje automatizovaný monitoring dodržování zásad zabezpečení tisku.

Programy a financování pro partnery

Společnost HP představila i obchodní program na podporu úspěšnosti partnerů s prodejem nového portfolia tiskáren HP formátu A3. Kvalifikovaní partneři obdrží garanci cen, prodejní nástroje a servisní podporu.

Channelworld_ozveny

HP Finanční služby (HPFS) rovněž poskytnou množství flexibilních investičních možností, aby svým partnerům a zákazníkům pomohly získat, financovat a užívat inovativní technologie tisku ve formátu A3.

Zdroj: HP

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024