Hlavní navigace

Kingston: SSDNow V Series

28. 6. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Kingston Technology Company, přední nezávislý světový výrobce paměťových produktů, uvádí na trh SSDNow V “value” Series, kompletní a snadno instalovatelné řešení pevného úložiště (SSD) určené zejména pro běžné uživatele a zákazníky z malých a středních firem (SMB).

Autorizovaní distributoři pro ČR: ABC Data, Asbis CZ, AT Computers, eD system Czech, SWS, Tech Data
Distribution
Autorizovaní distributoři pro SR: eD system Slovakia, Agem SK, Asbis SK

Soupravy Kingston SSDNow V Series  jsou k dispozici s kapacitami 128GB a 64GB a umožňují okamžité zvýšení výkonu a snížení spotřeby energie ve stávajících stolních počítačích a noteboocích, a to za zlomek ceny, kterou by stál nákup nového systému.

„Snažíme se o to, aby se SSD disky staly na trhu masově rozšířenou záležitostí, a tak jsme spojili všechen software, hardware a názorný průvodce instalací do několika cenově výhodných souprav, které jsou určené zvláště pro běžné uživatele," řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Kingston.  „Sady V Series určené pro upgrade jsou skvělým doplňkem naší stávající řady produktů SSDNow zaměřených na firemní zákazníky a náročné uživatele."

Sady pro upgrade SSDNow V Series od společnosti Kingston představují nejjednodušší a nejefektivnější způsob, jak vdechnout nový život stávajícímu desktopu a zvýšit jeho výkon. Není zapotřebí znovu instalovat operační systém nebo dělat cokoli, co by mohlo poškodit důležité datové soubory. Klonovací software a názorný průvodce instalací, které jsou součástí soupravy, umožňují jednoduše přesunout obsah stávajícího harddisku (HDD) na disk SSDNow. Jakmile se obsah naklonuje, OS a aplikace zůstanou na SSDNow, zatímco HDD slouží jako úložiště pro data typu hudby, videa, souborů a fotografií.

Také uživatelé notebooků budou moci mít užitek z vyššího výkonu při chodu běžných funkcí a z toho, že se notebook méně zahřívá a je odolnější vůči namáhání, protože disky SSDNow neobsahují žádné pohyblivé součásti. Souprava pro upgrade notebooku se dodává s externím USB rámečkem, který umožňuje, aby si uživatel ponechal svůj původní harddisk a mohl jej využít jako dodatečné externí úložiště.

Na základě série interních benchmark testů mohou uživatelé stolních počítačů a notebooků očekávat celkové zrychlení až o 50% oproti stávajícím harddiskovým jednotkám.

KL24

Kompletní upgrade souprava SSDNow V Series obsahuje:

  • Pevné úložiště Kingston SSDNow V Series
  • Klonovací software Acronis True Image a průvodce instalací na CD
  • 3,5" montážní redukce včetně šroubků (pouze sada pro desktop)
  • SATA datový kabel a napájecí kabel (pouze sada pro desktop)
  • 2,5" USB SATA externí rámeček (pouze sada pro notebook)

Disky budou v ČR a na Slovensku dostupné během třetího čtvrtletí tohoto roku a místní ceny ještě nebyly stanoveny. Nejlevnější modely by měly být dostupné pod 3 tisíce Kč bez DPH.

Čtěte dále

HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Jaroslav Král (Lenovo)
Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Jaroslav Král (Lenovo)
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
Eset: Největším rizikem pro počítače v Česku byl v září spyware Formbook
Eset: Největším rizikem pro počítače v Česku byl v září spyware Formbook
Mercusys MR47BE: Vaše brána do světa Wi-Fi 7
Mercusys MR47BE: Vaše brána do světa Wi-Fi 7