Hlavní navigace

Logitech představil nové periferie

18. 10. 2010
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Ve výstavním prostoru Vitra koncept uspořádal Logitech minulý týden tiskové setkání, na kterém předvedl řadu produktových novinek z oblasti periferií. Seznamte se s nimi.

Logitech Z621

Audio příslušenství, webkamery, myši, klávesnice, ale i další produkty připravené pro předvánoční sezónu představili na tiskové konferenci zástupci firmy Logitech.

V rámci audio řešení výrobce aktuálně nabízí reproduktorový systém Z623 v konfiguraci 2.1. Do reproduktorů o celkovém výkonu 200 W, lze zapojit vstup až ze tří různých zařízení.  Novinku nabídnete zákazníkům za doporučenou koncovou cenu 5 440 Kč.

Uživatelé iPodů uvítají Rechargeable Speaker S715i, který vydrží hrát na baterii až 8 hodin. Systém reproduktorů je k iPodu připojen přes dokovací stanici. Certifikace od Apple zaručuje podporu všech typů iPodů a iPhonů. Doporučená koncová cena přenosných reproduktorů 3 490 Kč může oslovit vaše Apple zákazníky.

Logitech hráčům

Herní oblast u Logitechu pokrývá tzv. řada G. Bezdrátový herní headset G930 poskytuje zvuk Dolby Surround 7.1 a vydrží na baterii až 10 hodin. Pořídit jej lze za koncovou cenu 5 790 Kč. Bezdrátová herní myš G700 nabízí 13 ovládacích prvků, které lze volitelně naprogramovat. Herní klávesnice G510 je vybavena LCD displejem GamePanel, který umožňuje sledovat herní statistiky, ale i informace o výkonu PC. Klávesnice má 18 programovatelných tlačítek se třemi stavovými režimy. Pro myš i klávesnici výrobce doporučuje shodnou koncovou cenu 3 240 Kč.

Kolekce myší Fantasy je inspirována současnými trendy v módě a pop-kultuře. Výrobce s nabídkou kolekce různých barev a vzorů cílí na uživatele, kteří budou považovat barevnou myš za součást své image. Prodat ji tak můžete  i s podobně laděnou kabelkou, nebo spíše obalem na notebook, za doporučenou koncovou cenu 840 Kč.

U bezdrátové klávesnice K800 nás zaujal především systém automatického podsvícení, který reaguje na pohyb a okolní světlo. Klávesnice s poměrně kompaktními rozměry je totiž vybavena čidlem, které dotykem či pohybem aktivuje podsvícení a dynamicky přizpůsobuje jeho intenzitu. Zákazníkům ji nabídnete za 2 490 Kč.

Hit mezi doplňky k notebookům

Portfolio chladících podložek pro notebooky je od října rozšířeno o Speaker Lapdesk N550. Nová podložka je určena pro uživatele menších notebooků a netbooků. Vybavena je chladícím větrákem pro lepší odvod tepla a stereo reproduktory, které mají suplovat horší kvalitu zvuku u malých notebooků. Napájení je řešeno přes USB port notebooku.  Kombinaci chladící podložky a externích reprodutktorů lze prodat za doporučenou cenu 1 249 Kč, ale výrobce má v nabídce i levnější modely. Podle zástupců společnosti jde totiž s rostoucím počtem prodaných notebooků také zvýšený zájem o tento typ doplňků.

Uživatelé využijí podložky zejména v křelsle, na gauči, nebo v posteli. Podle průzkumu Logitechu přitom své mobilní PC využívá na těchto místech více než polovina uživatelů.

Do autorizované distribuční sítě Logitechu v České republice patří ABC Data, AT Computers,  eD system Czech a Fast ČR. Na Slovensku nakoupíte u Agem SK a eD system Slovakia. Další informace o produktech jsou dostupné na stránkách firmy Logitech.

Logitech Gaming příslušenství

Herní klávesnice G510 s myší G700 doplněná o ozvučení 2.1 systémem Z623. Ráj pro vaše zákazníky z řad hráčů.

 

Logitech Fantasy

Barevně sladěné variace myší a webkamer. Vhodný dárek pro ženy, které ocení vkus vašeho zákazníka.

Channelworld_ozveny

Klávesnice K800

Praktická ukázka automatického podsvícení klávesnice K800. Líbí se nám, i každému, kdo rád pracuje v noci.

Zdroj: Logitech, ChannelWorld

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024