Hlavní navigace

Logitech uvádí novou rodinu herních periferií Prodigy

20. 9. 2016
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Logitech
Myš v kabelové a bezdrátové variantě, podsvícená RGB klávesnice a headeset, to jsou čtyři modely z nové rodiny od Logitechu. Výrobce slibuje moderní design, přizpůsobitelnou prostřednictvím obslužné aplikace Logitech Gaming Software
  • Výrobce: Logitech
  • Distributoři ČR: ABC Data, ASBIS CZ, SWS, Tech Data Distribution
  • Distributoři SR: eD´ system Slovakia, SWS Distribution, Tech Data Distribution SK
  • Cena: podle zařízení
  • Více informací: www.logitech.com

Společnost Logitech uvedla novou produktovou řadu herních periferií Prodigy. Tuto rodinu tvoří dvě myši, klávesnice a headset, přičemž podle výrobce všechny nabídnou výkonné technologie, vysokou úroveň komfortu a štíhlý moderní design.

Herní myši Logitech G403 Prodigy

Herní myš G403 Prodigy Gaming Mouse a její bezdrátová verze Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse mají podle Logitechu nabídnout pohodlí i při dlouhém hraní díky odlehčenému ergonomickému designu.

Myši podle výrobce nabízejí až osmkrát rychlejší odezvu než běžné modely. Pogumované úchopy po levé i pravé straně zajistí lepší ovládání a pomocí přiloženého 10 g závažíčka, které lze vyjmout, si uživatel může upravit hmotnost myši podle svých preferencí.

Novinky dále nabídnou napružení tlačítek, které zajišťuje, aby byla obě hlavní tlačítka okamžitě připravena k dalšímu kliknutí, a snižuje potřebnou sílu stisknutí, což vede k velmi citlivé odezvě.

Myši jsou vybaveny nejvyspělejším optickým snímačem pohybu PMW3366, který je podle Logitechu výjimečně precizní a konzistentní. Uživatel se díky němu může těšit na rychlejší odezvu a přesnější míření.

Obě myši lze začít používat ihned po vybalení anebo je napřed plně nakonfigurovat pomocí obslužné aplikace Logitech Gaming Software, upravit její podsvícení, nastavení tlačítek a rozlišení (DPI).

Bezdrátová varianta G403 Prodigy Wireless disponuje připojením v pásmu 2,4 Ghz, přičemž přenos informace o pohybu podle výrobce trvá pouhou 1 ms, což zajišťuje rychlou odezvu bez zpoždění.

Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy RGB

Klávesnice G213 Prodigy je navržena pro hráče všech úrovní a vyznačuje se štíhlou konstrukcí, která je odolná proti polití tekutinami, pohodlná a hodně vydrží. Má integrovanou opěrku pro zápěstí a nastavitelné nožičky, abys si uživatel mohl vybrat ideální polohu pro dlouhé herní souboje.

Každá její klávesa je podle výrobce vyladěna tak, aby poskytovala rychlou a zřetelnou odezvu, která je až čtyřikrát rychlejší než u standardních klávesnic. Konstrukce navíc umožňuje „vnímat“ stisk více kláves současně (anti-ghosting) a je vyladěna pro optimální herní výkon.

G213 Prodigy má pět zón s RGB podsvícením, které lze upravit a vybírat přitom z 16,8 milionu barevných tónů. Světelné efekty lze synchronizovat s jinými zařízeními značky Logitech G pomocí obslužné aplikace Logitech Gaming Software. Okolo jednotlivých kláves neuniká téměř žádné světlo, o to intenzivněji však proniká skrze jejich popisky.

Klávesnice má navíc samostatná tlačítka pro ovládání multimédií, takže uživatel můžete spustit nebo pozastavit přehrávání, přeskakovat skladby a upravovat hlasitost stiskem jediného tlačítka, aniž bys musel opouštět hru.

Headset Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Nový headset disponuje neodymiovým drivery o průměru 40 mm. Náušníky jsou potaženy speciálně vybranou tkaninou, která má zaručit pohodlný a měkký kontakt s hlavou i při několika hodinách používání, a navíc se dají sundat a vyprat.

Směrový mikrofon lze umístit tak, aby snímal pouze uživatelův hlas. Pokud jej uživatel nepotřebuje, může mikrofon sklopit dozadu ke sluchátkům. Prvky pro ovládání zvuku, tedy hlasitost a umlčení mikrofonu, jsou umístěny na kabelu.

Dostupnost a cena

Channelworld_ozveny

Všechny čtyři novinky by měly být v ČR k dostání od konce září 2016. Doporučené maloobchodní ceny jsou následující:

  • Myš Logitech G403 za 1 890 Kč
  • Myš Logitech G403 Wireless za 3 290 Kč
  • Klávesnice Logitech G213 za 2 190 Kč
  • Headset Logitech G231 za 1 590 Kč

Zdroj: Logitech

Čtěte dále

Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti