Hlavní navigace

Mobile Internet Forum: Jak nové technologie mění zábavu, vzdělání i byznys a co přináší marketingu?

24. 6. 2022
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Mobile Internet Forum
Jaký vliv mají nové technologie na byznys, vzdělání, marketing nebo zákaznický zážitek a jak nejlépe chránit data v mobilních zařízeních? Nejen to prozradí říjnová konference.

Podoba mobilního internetu se za poslední dvě dekády hodně posunula a přes virtuální a rozšířenou realitu míříme do metavesmíru. Jaký vliv mají nové technologie na obchod, vzdělání, byznys, marketing a zákazníka? Jaký na tvorbu a konzumaci obsahu? Jaká je budoucnost a příležitosti gamingu a metaverza nebo jak vytěžit mobilní aplikace v retailu a dalších odvětvích? A také jak co nejlépe chránit data v mobilních zařízeních? 

Nejen to prozradí 4. října naši řečníci na konferenci Mobile Internet Forum v prostorách pražského Hotelu Jalta na Václavském náměstí. A to nejlepší, všechny zajímavé novinky si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži v našem interaktivním koutku.

Do konce června můžete využít vstupné za zvýhodněnou cenu.

S jakými řečníky se potkáte?

Od mobilu k metaverzu: Jak imerzivní technologie mění zábavu i byznys

Mobilní zařízení nám už pomocí rozšířené reality umí nakonfigurovat produkt podle našich představ nebo objevovat nová místa, otevřít portály do jiných světů. Kateřina Hanáčková a Robin Pultera z Brainz Immersive vám ukáží, jak tato realita proniká do umění, průmyslu i marketingu a představí trendy, které určují nový směr produkce obsahu.

Mobilní hry – budoucnost gamingu?

Na trh mobilních her a příležitosti pro firmy a marketéry se zaměří Martin Doležel ze Samsung Electronics a přinese globální i lokální data a reálné zkušenosti z česko-slovenského herního a mobilního prostředí.

Data a kyberbezpečnost v digitálním prostředí

O problematice dat a kyberbezpečnosti v prostředí mobilních aplikací bude mluvit Dominik Hádl z Monstarlab. Kromě nových trendů zabezpečení dat v kontextu nedávných útoků se můžete těšit i na konkrétní ukázky, jakým způsobem se dá napadení zabránit nebo s ním bojovat.

Jak vytvořit zážitek na míru pomocí rozšířené reality

Jak na maximum využít nejmodernější technologie, abyste zákazníkům nabídli co největší end-to-end zážitek? To na příkladu aplikace, kterou Futured vyvinulo pro Národní muzeum, přiblíží Lukáš Strnadel. Ta díky interaktivním a audiovizuálním prvkům nabízí zážitek na míru a pracuje s rozšířenou realitou, která dává možnost vidět a zažít věci, na které jsme doposud museli používat vlastní představivost.

Jak zvýšit životní standard prostřednictvím mobilních zařízení

Mobilní aplikaci Fitify, kterou si stáhlo už více než 15 milionů uživatelů a jejíž růst podpořilo navázání pravidelné spolupráce s Applem vám představí Oldřich Januška. Ukáže tipy a zkušenosti, jak se dostat mezi nejlepší fitness aplikace.

Interaktivní adventura v Messengeru

Messenger Bot je jednou z nejoblíbenějších platforem pro automatizaci na internetu. Daniel Krásný z agentury Socialsharks představí úspěchy a hráče komiksové interaktivní videohry ŠKODA FOUNDERS postavené na základu oblíbené platformy Messenger Bot.

Digitalizace gastronomie

Jak moc je však důležitá digitalizace pro gastronomii a jak tomu může pomoci aplikace Qerko? To je téma pro Lukáše Kovače, spoluzakladatele a CEO Qerka.

Moderní technologie ve službách obchodu

O digitalizace retailu budou mluvit Pavel Kozler z KNOWINSTORE a Lukáš Němčík z COOPu. Ukáží aktuální trendy, jak lze v této oblasti využít mobilní aplikace a v jakých dalších segmentech má velký potenciál samoobslužný koncept, který letos uvedl maloobchodní řetězec COOP ve své prodejně ve Strakonicích.

Channelworld_ozveny


A to ještě není zdaleka všechno. Sledujte web konference s programem, který průběžně doplňujeme a kde se můžete i zaregistrovat, nyní do 30. června za zvýhodněnou cenu. 

Hlavním partnerem konference je společnost Zásilkovna. Mediálními partnery jsou Cnews a MediaGuru. Organizátorem jsou server Lupa.cz a TUESDAY Business Network, produkci zajišťuje Internet Info. Produktovým partnerem je EasyEvent.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Seyfor dokončil akvizici části společnosti Digitask
Seyfor dokončil akvizici části společnosti Digitask
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
Digitální transformace: revoluční vliv AI/ML na chod organizací a podnikání
Digitální transformace: revoluční vliv AI/ML na chod organizací a podnikání
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Agon by AOC vás dovede k novým herním výšinám
Agon by AOC vás dovede k novým herním výšinám