ATC RoadShow 2023 se blíží

AT Computers a.s.  | 19. 4. 2023 14:55

Příští týden pro vás startujeme naši tradiční ATC RoadShow.

Bude zahájena v úterý 25. dubna v Ostravě, pokračovat bude ve středu 26. v Brně a 27. v Praze. V úterý 16. května bude opět startovat v Pardubicích, na středu 17. května se za vámi všichni přesuneme do Liberce a ve čtvrtek 18. května bude tato česká ATC jízda končit v Plzni.

Spolu se zástupci výrobců vám přineseme nejnovější informace, energii a inspiraci, a to jmenovitě MikroTik, AVACOM, Synology, OWA Armor, Virtuos, EPSON, TP-Link, Zyxel, JABRA, Brother, QNAP, Microsoft, i-tec, Evoloop, Cisco a Grandstream. Aktivní reselleři mohou získat penízky, které si na konci dne mohou směnit za dárky v tombole.

Účast je jako vždy zdarma, podmínkou je pouze registrace na www.atcomp.cz/event, kde si vyberete termín, který vám vyhovuje.

K celé akci se vyjádřil Martin Wanke, náš marketingový ředitel: „Tradiční ATC RoadShow pro resellery nesmí chybět ani letos! Velmi rádi se s nimi již brzy opět uvidíme osobně a předáme jim i se zástupci výrobců a dodavatelů nejnovější informace, spousty energie i prodejních argumentů, abychom podpořili jejich prodej. Kde jinde bychom si mohli lépe popovídat o tom, co jim na trhu chybí, v čem by chtěli podpořit či co naopak od ATC vítají. Přijeďte za námi – těšíme se!“.

Více informací najdete na http://www.atcomp.cz/.

Těšíme se na vás!

ATC team