Juniper Networks si odnáší čtyři ceny z veletrhu Interop Tokyo 2024

Ingram Micro Czech Republic  | 27. 6. 2024 10:04

Společnost Juniper Networks, přední společnost v oblasti bezpečných sítí s umělou inteligencí, oznámila, že na veletrhu Interop Tokyo 2024 získala několik ocenění „Best of Show“ a pokračuje v sérii nepřetržitých výher na prestižní průmyslové konferenci od roku 2007. Ocenění oceňují závazek společnosti Juniper zajistit, aby každé připojení bylo spolehlivé, měřitelné a bezpečné pro každé zařízení, uživatele, aplikaci a aktivum, a to prostřednictvím prvotřídní AI-Native Networking Platform.

Letos společnost Juniper Networks obdržela čtyři ocenění v těchto kategoriích:

• Best of Show Grand Prix Award (Network Infrastructure – AI Infrastructure/Data Center): QFX5240 Switch
  • Best of Show Grand Prix Runner-Up Award (New Wave): Marvis Minis
  • Best of Show Grand Prix Runner-Up Award (Security – Targeted Threat/Cybersecurity Measures): SRX1600 & SRX2300 Series Firewalls
  • Special Prize: PTX10002-36QDD Packet Transport Router

Switch QFX5240 získal cenu Grand Prix „Best of Show“ spolu se třemi dalšími cenami na druhém místě a speciální cenou, což svědčí o odhodlání společnosti Juniper Networks poskytovat výjimečné zážitky operátorům a koncovým uživatelům.

Společnost Ingram Micro Czech Republic vám nabízí kvalitní podporu při implementaci řešení Juniper Networks, neváhejte nás kontaktovat.

Ingram Micro Czech Republic  | 27. 6. 2024 10:04