Navštivte ATC RoadShow 2022

AT Computers a.s.  | 20. 4. 2022 22:01

Příští týden vyrážíme na naši tradiční ATC RoadShow a přivítáme vás celkem v 6 městech České republiky.

Uvítáme vás s vendory v úterý 26. dubna v Praze, ve středu 27. dubna v Brně, ve čtvrtek 28. dubna v Ostravě a pak další týden v úterý 3. května v Plzni, ve středu 4. května v Liberci a ve čtvrtek 5. května v Pardubicích. Účast je pro vás resellery zcela zdarma, jen je potřeba registrovat se přímo na našich stránkách www.atcomp.cz.

Opět tak můžete těšit na celodenní program plný krátkých, ale informacemi nabitých prezentací obchodních partnerů z řad našich předních výrobců a dodavatelů, jmenovitě jde o zástupce značek i-tec, AVACOM, Synology, OWA Armor, Virtuos, TP-Link, SIL, EPSON, Jabra, Cisco, QNAP, Microsoft, ASUS, iiyama a D-Link, a samozřejmě nebudou chybět ani naše novinky či závěrečná tombola.

Martin Wanke, náš marketingový ředitel k roadshow dodává: „Jsme skutečně velmi rádi, že se s našimi zákazníky můžeme opětwa setkat osobně a můžeme jim přivézt nové informace, inspiraci a energii pro další společný business. Novinek je víc než dost, tak všechny srdečně zvu – přijďte se za námi podívat!“.

Více informací najdete na http://www.atcomp.cz/.

Těšíme se na vás!

ATC team