QNAP MARS - řešení pro zálohování Fotek Google

KOBE  | 25. 11. 2022 18:25

Nejlepší řešení zálohování fotek z mobilu! Společnost QNAP představuje řešení zálohování Fotek Google bez omezení kapacity. Služba MARS vám přináší efektivní zálohování zaměřené na ochranu soukromí.

Společnost QNAP® Systems, Inc. se stala součástí partnerského programu Fotek Google a představila nové řešení zálohování fotek z mobilu na Fotkách Google – službu MARS (Multi-Application Recovery Service). MARS poskytuje uživatelům jednoduchou metodu zálohování/migrace fotografií a videí ze služby Fotky Google do zařízení QNAP NAS, která zmírňuje obavy uživatelů z omezené kapacity úložiště Fotek Google. Uživatelé mohou využívat spolehlivé, bezpečné a bezproblémové řešení zálohování fotografií bez jakýchkoli poplatků za předplatné. Zálohování Fotek Google pomocí služby MARS je naprosto snadné díky jednoduchému postupu, intuitivnímu uživatelskému rozhraní a automatickému plánu zálohování, který pomáhá uvolňovat úložiště mobilního zařízení.

„Zaplnění úložiště mobilního telefonu je nepříjemné a s fotoaparáty moderních smartphonů, které pořizují fotografie a videa ve stále vyšším rozlišení, k němu dochází čím dál častěji. Mnoho uživatelů mobilních telefonů využívá k zálohování fotografií a videí službu Fotky Google. Ale vzhledem k tomu, že služba bezplatného a neomezeného úložiště na Fotkách Google skončila, mnoho uživatelů nyní hledá cenově výhodnou náhradu,“ uvedl Andy Yu, produktový manažer společnosti QNAP. Dodává: „QNAP NAS poskytuje spolehlivé a bezpečné úložiště s velkou kapacitou a výhodami z hlediska produktivity. Své fotografie ve Fotkách Google můžete začít zálohovat okamžitě. Stačí nainstalovat službu MARS na zařízení QNAP NAS a přihlásit se ke svému účtu Google. Je to tak jednoduché.“

Pravidelné zálohování fotografií pro uvolnění místa na Disku Google
Po prvním zálohování/migraci z Fotek Google na QNAP NAS lze nastavit automatické zálohování podle denního/týdenního/měsíčního plánu. To pomáhá pravidelně uvolňovat omezený úložný prostor ve Fotkách Google a snižuje potenciální obavy uživatelů z nedostatku volného místa a zároveň umožňuje větší flexibilitu využití cloudového úložiště.

Větší kontrola se soukromým cloudem
QNAP NAS poskytuje inteligentní řešení pro ukládání a zálohování s velkou škálovatelností díky flexibilnímu připojení cenově dostupných jednotek JBOD. Podpora RAID účinně chrání data při selhání disku. Snímky, standardní funkce QNAP NAS, účinně chrání soubory před ransomwarem. Nejdůležitější ze všeho je, že uživatelé mají plnou kontrolu nad svými daty a tím, jak jsou používána.

Zjistěte o řešení zálohování Fotek Google od QNAP více informací

KOBE  | 25. 11. 2022 18:25