Reopening Samsung prodejny ve Westfield Chodov: Nový start s prodejem Galaxy S23 v jedné z nejmodernějších poboček v Evropě

SETOS spol. s.r.o.  | 23. 2. 2023 15:04

Jedna z nejmodernějších prodejen ve střední Evropě, nejnovější vybavení, větší prostory i ty nejlepší nabídky limitovaného zboží. Značková prodejna Samsung v obchodním centru Westfield Chodov pod taktovkou společnosti Setos znovu otevírá svoje prostory a nabízí to nejlepší od smartphonů, sluchátek, tabletů, televizorů až po bílou techniku.

V pátek 17. února se v pražském obchodním centru Westfield Chodov znovu otevřela nová prodejna společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak pod záštitou společnosti Setos. Prodejna vznikla spojením dvou prostorů a nyní tak nabídne větší a modernější prostory. Samsung zároveň oslaví celosvětové zahájení prodeje prémiových smartphonů řady Galaxy S23 a pro zákazníky si Samsung při této příležitosti připravil i další řadu zajímavých akčních cen a také soutěž o nejšpičkovější smartphone na trhu, Galaxy S23 Ultra.

„Jsme rádi, že můžeme nabídnout ještě větší a modernější prostor pro prezentaci našich produktů, zvláště pak nové řady smartphonů Galaxy S23. Pro návštěvníky prodejny jsme proto připravili řadu zvýhodněných nabídek, které platí do vyprodání zásob,“ říká Martin Marek, marketingový ředitel společnosti Samsung.Zároveň bude na prodejně do 26. února probíhat každý den soutěž, v níž mohou soutěžící získat jako hlavní výhru Galaxy S23 Ultra. Soutěž je zaměřená na gaming a kromě hlavní výhry hrají účastníci každý den o sluchátka Samsung Galaxy Buds2.

O společnosti Setos

Společnost Setos spol. s r.o. je významný specializovaný distributor a prodejce mobilních telefonů, příslušenství, fototechniky a spotřební elektroniky s 21% podílem na trhu mobilních telefonů v České republice. Firma působí na českém trhu již od roku 1992 a provozuje největší nezávislou síť maloobchodních prodejen mobilních telefonů v ČR pod značkou Space, 7 oficiálních značkových prodejen Samsung a e-shopy ispace.cz, isetos.cz, rozbalenovraceno.cz.

Setos se neustále vzdělává v nových trendech v mobilních technologiích a neustálým hledáním nových obchodních příležitostí, přináší tak tým společnosti svým zákazníkům kvalitní a udržitelnou obchodní strategii i záruku úspěšného rozvoje.

SETOS spol. s.r.o.  | 23. 2. 2023 15:04