Hlavní navigace

Obrazem: Setkání ATC na Seči s nálepkou Přísně tajné

6. 6. 2022
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: AT Computers
Distributor v průběhu čtyř akcí v dramatických kulisách svým partnerům představil workshopy i novinky z vlastní dílny.

Společnost AT Computers uspořádala svoji tradiční šňůru setkání nedaleko Sečské přehrady, letos s hlavním tématem agentů, agentek, Jamese Bonda a přísně tajných informací. Celkově 4 akcemi ve 3 týdnech prošlo 1200 lidí, z toho na 740 unikátních resellerů.

Hostesky coby agentky vítaly příchozí resellery s welcome drinkem Martini v bondovském stylu „protřepat, nemíchat“. Každý také dostal placku se svým jménem a agentské tričko ATC s tajnou šifrou na zádech.

Prostory hotelu byly tematicky vyladěny – po zemi byly rozmístěny šlápoty, jako z místa činu, stěny byly polepeny falešnými průstřely a na zdech hotelu byly vylepeny portréty zaměstnanců ATC, opět v agentském stylu. V koutku u restaurace nemohlo chybět místo činu, kde předlohou pro mrtvolu byl sám Martin Wanke.

Ten příchozí vítal v kongresovém sále, kde byli všichni reselleři barvou trička rozděleni do 5 týmů a podle toho je hostesky vodily do workshopů dle programu. Na nich mohli aktivní účastníci získat nábojnice, za které si pak mohli vybrat tematický dárek z tomboly.

Na setkáních nechyběly ani výstavky světových a českých značek s nejnovějšími produkty, kde vendoři zákazníkům odpovídali na jejich konkrétní dotazy. Celkově prošlo setkáními na 68 vendorů, ať už přímo ve workshopech, či na výstavkách.

Co ATC protřepalo, ale nemíchalo

Po obědě následovala prezentace ATC v kongresovém sále – Petr Vaněk shrnul, jak prodával český distribuční trh na konci 2021 a v prvních měsících 2022, jak se vyvíjely prodeje desktopů a notebooků, či jak je na tom retail.

Dále resellery informoval o tom, jak lze společně využít nové trendy a příležitosti, jako např. prodej čehokoli jako služby (hardwaru, softwaru, tisku apod.), prodej CSP a ESD dostupný 24/7, prodeje pojištění a záruk.

Vaněk zároveň neopomenul připomenout funkci ATC webu pod názvem Náhradník, která pracuje s obecnými parametry zboží a najde vám dle nich nejvhodnější alternativy produktů.

Wanke představil herní novinky ATC značky X-Diablo a dále upozornil na možnost získání dotací na digitalizaci podnikání, na které proběhl exkluzivní webinář o dotační podpoře a financování digitalizace, který najdete v archivu webinářů ATC.

Zdůraznil také obrovský potenciál v prodeji XaaS, tedy čehokoli jako služby – hlavní výhody vidí v tom, že business tak může být dlouhodobý a efektivní jak pro zákazníka, tak, a to zejména, pro prodejce. Upozornil také na právě probíhající anketu o Distributora roku 2021.

Neformální zábava podle gusta Jamese Bonda

Poslední workshopy končily kolem 19:15 a účastníky už čekal bohatý raut. Kolem osmé večerní začal Martin Wanke všechny lákat na večerní program do kongresového sálu, kde už hosty čekaly hostesky a rozdávaly jim sklenky se sektem.

Začátek večera se nesl v duchu Jamese Bonda – zpěváci a tanečníci z Městského divadla Brno měli nachystána představení s písněmi a scénkami z filmů o slavném agentovi a zazněly i světoznámé songy od Tiny Turner, Madonny, Adele či Sama Smithe.

Channelworld_ozveny

Vystoupení bylo proloženo módní přehlídkou spodního prádla. Poté na taneční parket vyzvala hosty kapela Velvet s nejlepšími česko-slovenskými hity, ale největším překvapením večera bylo vystoupení DJky Andrey Pomeje.

Zdroj: AT Computers

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů