LocalDisti – Distribuční partnerství se Stratodeskem

LocalDisti s.r.o.  | 8. 2. 2024 13:35

Společnost LocalDisti se stala výhradním distributorem řešení Stratodesk pro Česko, Slovensko, Rumunsko a Bulharsko - inovativní softwarové řešení EUC pro koncové zařízení.

Od Ledna 2024 Vám může společnost LocalDisti – distributor IT služeb - nabídnout produkty a řešení výrobce Stratodesk.

Tato aliance představuje významný milník v odhodlání Stratodesku i LocalDisti poskytovat zákazníkům v České republice a okolních regionech špičková řešení pro koncové stanice/zařízení.

Cílem partnerství je využít nové a rozšiřující se působení LocalDisti na trhu v České republice a na Slovensku, v Rumunsku a Bulharsku. Tato expanze umožní Stratodesku lépe pečovat o své zákazníky ve svých cílových odvětvích, jako je zdravotnictví, maloobchod, finance, výroba a vládní služby v celé střední a východní Evropě. Oba partneři nabízejí ultra bezpečný OS pro koncová zařízení, který poskytuje nezávislost na hardwaru a digitálním pracovním prostředí. Zároveň snižuje celkové náklady na vlastnictví díky zachování hardwaru a zjednodušené a efektivní správě zařízení.

"Jsme nadšeni, že můžeme spojit síly se společností LocalDisti, která sdílí naše odhodlání pomáhat partnerům/zákazníkům a poskytovat vynikající IT řešení. Tato spolupráce nejen posílí naši přítomnost v České republice a blízkém okolí, ale také přispěje k růstu a úspěchu obou společností." “, řekl Harald Wittek, generální ředitel pro regiony EMEA a APAC ve společnosti Stratodesk.

„Partnerství se Stratodeskem je v dokonalém souladu s naším závazkem nabízet našim partnerům/zákazníkům ty nejlepší produkty na trhu. Těšíme se, že budeme moci sdílet špičková řešení pro koncové stanice NoTouch OS Stratodesk se zákazníky v našich oblastech,“ říká Jan Romančenko, generální ředitel společnosti LocalDisti.

O Stratodesku:

Řešení Stratodesk je velmi bezpečné a umožňuje snadnou správu i pro náročné uživatele. Šetří investice opětovným použitím stávajícího hardwaru, snižuje prostoje a zbavuje uživatele nákladného uzamčení dodavatelem.

Stratodesk představuje inovativní softwarové řešení EUC pro koncové stanice/zařízení, které organizacím a firmám umožňuje transformovat jakýkoli počítač, notebook nebo zařízení Raspberry Pi na bezpečné a centrálně spravované koncové zařízení VDI/DaaS. Stratodesk NoTouch je osvědčený koncový software pro Citrix, Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD) a Windows 365, nasazení Nutanix Frame a VMware Horizon, stejně jako mnoho dalších – on-premise nebo v rámci cloudu.

Společnost Stratodesk byla založena v roce 2010 jako průkopník ve světě softwaru pro koncové operační systémy pro podnikové použití. S působivým nasazením téměř jednoho milionu licencí v různých průmyslových odvětvích po celém světě je Stratodesk proslulý svým neochvějným závazkem k autenticitě a odhodláním dodávat svým klientům špičková softwarová řešení.

O LocalDisti:

Společnost LocalDisti s.r.o. je nově založená společnost (koncem roku 2022), tvořená dlouholetými odborníky v oboru IT VAD. Díky spojení silných IT odborných znalostí a distribučních zkušeností se LocalDisti posouvá za hranice tradiční VAD (Value Added Distribution) a poskytuje klientům ve východní Evropě přidanou hodnotu v distribuci IT služeb. Vášní společnosti je dělat lokální distribuci na českém a slovenském trhu s projekty také v Bulharsku a Rumunsku. Více informací naleznete na www.localdisti.cz.

.

LocalDisti s.r.o.  | 8. 2. 2024 13:35