Hlavní navigace

Laserový tisk je elegantní a šetří náklady i životní prostředí

14. 3. 2011
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor:
Firmy často podceňují náklady spojené s tiskem, nákupem strojů a spotřebního materiálu. Jaké řešení jim nabízí Canon?

Každý den činíme řadu více či méně důležitých obchodních rozhodnutí. Mezi ta nejdůležitější by bezesporu měla patřit rozhodnutí v oblasti tisku. Náklady spojené s tiskem, nákupem strojů a spotřebního materiálu jsou mnohdy ve firmách podceňovány. Správný výběr tiskárny může nejenom přispět k podstatným úsporám, ale zvyšuje i spokojenost zaměstnanců, kterým stroje pomáhají v každodenní práci. Nebo naopak při špatném výběru stroje práci ještě komplikují.

Canon i-Sensys LBP6000 FRTSituace na dnešním trhu není vůbec jednoduchá. Zákazníci se v široké nabídce snadno ztratí, což může vést až k rozhodnutí investici neuskutečnit, případně při koupi špatného stroje se snižuje pravděpodobnost, že se zákazník vrátí a provede další nákupy. Proto je potřeba provést bezpečně zákazníka touto džunglí a doporučit mu správné řešení.

Canon nabízí širokou škálu produktů, které jsou přizpůsobeny potřebám a přáním jednotlivých firemních prostředí. Pokud zákazník hledá optimální řešení pro rychlý černobílý tisk, jsou vhodnými pomocníky do kanceláří i‑Sensys LBP6650dn a i-Sensys LBP6000. Nejvyšší třídu barevného laserového tisku potom představuje i-Sensys LBP5050n. Stačí tedy jen správně definovat, který z těchto pomocníků nejlépe odpovídá potřebám zákazníka.

Černobílá elegance

Velké množství dokumentů není potřeba ve firmách tisknout barevně. Požadavky potom splní například modely i-Sensys LBP6650dn a i-Sensys LBP6000, které zaručí, že výsledné dokumenty budou v profesionální kvalitě a s jemným zobrazením detailů. Obě tiskárny navíc disponují vysokou rychlostí tisku, a to 18 str./min. v případě i-Sensys LBP6000 a 33 str./min. u i-Sensys LBP6650dn. Vyšší model i‑Sensys LBP6650dn ušetří čas díky krátké době (max. 6 sekund) do vytištění prvního dokumentu. Podporuje také jazyky UFRII, PCL5e/6 a volitelně též PostScript, což zjednodušuje integraci do stávajících tiskových pracovních procesů IT. Vzdálené uživatelské rozhraní umožňuje uživatelům a správcům  sledovat a spravovat stav tiskárny přímo prostřednictvím sítě.

Hranice mezi úspěchem a neúspěchem je často velmi tenká a rozhodují detaily. Canon vždy myslí na každodenní obsluhu a údržbu svých zařízení. Kvalitní výstup zaručí vyměnitelná kazeta „vše v jednom“, která obsahuje toner, válec a čisticí jednotku. Tiskárna Canon i-Sensys LBP6650dn je vybavena zásobníkem na 250 listů a víceúčelovým zásobníkem na 50 listů. Kromě toho je pro velkoobjemový tisk možné kapacitu rozšířit volitelným zásobníkem na 500 listů.

Barevný tisk pro malé a střední podniky

Pokud firmy potřebují kvalitní barevný tisk a přitom kladou důraz na rychlost tisku, jednoduchou obsluhu a stylový vzhled, pak je vhodným společníkem do kanceláře i-Sensys LBP5050n. Tento model dokáže tisknout rychlostí 12 str./min. při černobílém tisku a 8 str./min. při tisku barevném. Technologie zpracování obrazu společnosti Canon a toner S-Toner Canon i-Sensys  LBP5050N FSRzajišťují vysokou kvalitu barevného výstupu, takže obrázky v propagačních a marketingových materiálech doslova ožijí. Profesionální dokumenty na zákazníky a partnery udělají dojem, což zvyšuje šance na úspěšný obchod.

Styl, který oslní

Vedle parametrů se tiskárny Canon mohou pochlubit i elegantním designem, který zapadne do většiny kanceláří. Kompaktní rozměry dovolují umístit tiskárnu prakticky kamkoli. Intuitivní ovládání a obsluha pak může firmám ušetřit peníze za případná školení uživatelů.

Šetrné k životnímu prostředí

Společnost Canon vyvíjí všechny své produkty s ohledem na životní prostředí. Modely jsou držiteli certifikátu Energy Star, například Canon i-Sensys LBP6000 dosahuje nejnižší hodnoty celkové spotřeby energie ve své třídě a řadí se mezi nejvýkonnější černobílé laserové tiskárny formátu A4 na trhu.

CS24

Distribuci produktů zajišťují v České republice společnosti ABC Data, AT Computers, BossCan, eD system Czech, SWS a Tech Data. Na Slovensku jsou autorizovanými distributory ABC Data, AT Computers, BossCan, eD system Slovakia, SWS Distribution a Tech Data. Více informací o laserových tiskových řešeních Canon naleznete na webových stránkách společnosti.


Autorka působí jako product business development manager OPP (office personal products) ve společnosti Canon.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Editorial: Vychází nový ChannelWorld
Editorial: Vychází nový ChannelWorld
Sophos: Firmy se zajímají o kyberpojištění, 76 % kvůli němu zlepšilo ochranu
Sophos: Firmy se zajímají o kyberpojištění, 76 % kvůli němu zlepšilo ochranu
Vychází ročenka TOP 100 ICT společností v České republice
Vychází ročenka TOP 100 ICT společností v České republice
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí