Hlavní navigace

Top 3 partnerská setkání roku 2015 - Byli jste na nich?

11. 1. 2016
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

 Autor: ChannelWorld
Redakce ChannelWorldu vyhlásila tři nejpovedenější partnerská setkání výrobců a distributorů za rok 2015. Tentokrát to nebylo vůbec snadné.

Každoročně pořádají výrobci a distributoři ICT a spotřební elektroniky pro své resellery desítky partnerských setkání, seminářů a dalších akcí. ChannelWorld se alespoň ty zásadnější snaží pokrývat ve svých reportážích.

Redakce každoročně vybere z těch, kde byla mediálním partnerem, ta nejlepší. Letos výběr nebyl snadný, i přes velkou konkurenci se některým stále daří přicházet s originální tematikou a koncepty.

Musíme uznat, že kdybychom hodnotili jen podle zábavy a kurióznosti tematiky, výsledek by mohl vypadat částečně jinak. Ale partnerské akce mají být hlavně o spolupráci, takže efektivita setkání a množství obchodních příležitostí hrají významnou roli.

Komu z broadline distributorů, VAD distributorů a výrobců patří ocenění ChannelWorldu za rok 2015, se dozvíte níže.


Kritéria hodnocení:

1. Přínos pro partnery – naplnění očekávání účastníků ať už po stránce rozvoje obchodních příležitostí, osobních kontaktů nebo nabytých vědomostí.

2. Organizace – k úspěšné akci patří také dobrá organizace, která poskytuje partnerům potřebné zázemí k naplnění cílů setkání.

3. Atmosféra akce – atmosféru lze ovlivnit předchozími body stejně jako výběrem vhodného místa konání a doprovodného programu.

Která partnerská setkání se dostala do Top 3 roku 2015?


eD expo 2015 na vlně IT trendů

Patnáctý ročník největší jarní IT konference eD expo přinesl celou řadu zajímavostí a premiér ze světa IT. Během jednoho dne se mělo přes 800 návštěvníků setkat se 66 vystavovateli. Ve výstavním sále pražského hotelu Clarion je čekalo také 15 nových značek. Nechyběly značky chytré elektroniky, létající drony, první dotykový 4K panel s úhlopříčkou 2 m v Evropě, transparentní displej LG na lednici nebo čerstvá ukázka Windows 10 či kavárna s bitcoiny.

eD expo 2015Kulinářská kuchyně po celý den připravovala čerstvá sarančata, červy, cvrčky a šváby podle chuti a preferencí resellerů. Stánek kavárny Bitcoin Café podával kávu za virtuální měnu a ve foto koutku firmy Canon se účastníci mohli nechat vyfotit a vytisknout na vlastní obálku ChannelWorldu.

Od hotelu poté vyrazila historická tramvaj do Muzea městské hromadné dopravy, kde se konala večerní VIP párty. Na ní  vystoupili s one man show baviči Lukáš Pavlásek a Daniel Čech, komickými kouzly zaujal Richard Nedvěd a parket roztančil Xindl X se svou kapelou.

Prohlédněte si celou fotoreportáž z eD expo 2015.

Jubilejní SecNet 2015 učil partnery umění kyberobrany

Historicky desáté setkání SecNet společnosti DNS přivítalo partnery, kteří působí v oblasti bezpečnosti a networkingu, v bojovém stylu v hotelu Port na Máchově Jezeře. Hlavní a obchodní prezentace SecNetu probíhaly „v dolní tělocvičně“, technické prezentace a představení technických novinek účastníci uviděli a uslyšeli „v horním ringu“.

DNS SecNet 2015Dopoledne i odpoledne pak ve druhém sále probíhala technická školení. DNS spolu s výrobci připravila také demomístnost, kde bylo možné si technologie vyzkoušet v praxi.

Po oficiálním programu odpoledne DNS nachystala pro partnery v rámci neformálního programu řadu soutěžních disciplín – slalom na speciální trojkolce, aquazorbing, střelbu z luku, stavbu Čínské zdi hůlkami, zápasy sumo nebo jízdu v motobuggy. Ti, kteří si po vydatném bojovém tréninku chtěli odpočinout, mohli využít služeb hotelového wellness. Po večeři na partnery nejprve čekala degustace rumů a sushi, které si účastníci mohli připravit sami pod heslem „co si vyrobíte, to si také sníte“.

Jaký byl jubilejní ročník? Fotogalerie je v reportáži ze SecNetu 2015.

Dell Airlines přistály v Dellkovicích

Dell jako generální partner proměnil 30. setkání SWS v Čejkovicích ve žlutomodrý svět. Dell Airlines přistály na nádvoří čejkovického zámku a rozmístily zde deset stanovišť pod vedením jednotlivých kapitánů. Posádka produktových specialistů a obchodníků zde zahájila vyprávění svého „End to End“ příběhu, se kterým létala po partnerských setkáních po celý loňský rok.

Dell AirlinesJednotlivá stanoviště reprezentovala části produktového portfolia – od koncových klientů přes servery, storage, networking až po konvergovaná řešení pro software. Na každém stanovišti získávali partneři razítka na svůj palubní lístek. Za kompletní vyplnění a včasný boarding pak partnery čekaly odměny.

O hladký průběh celého letu se staral tým zkušených letušek. K obchodním jednáním partnerů s kapitány byl vyhrazen VIP business lounge a o zpestření letu se v průběhu dne postarala taneční vystoupení ve stylu havajských tanečnic či kankánu, ale také barmanská show, do které se mohli zapojit i samotní účastníci.

Dell Airlines nezůstaly jen u Dellkovic, ale létaly po partnerských setkáních celý loňský rok.

ICTS24

Podívejte se také na Top 3 partnerská setkání roku podle ChannelWorldu v letech 2014, 2013, 2012, 20112010 a 2009.

Zdroj: ChannelWorld

Čtěte dále

SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
SWS uzavřela smlouvu o distribuci spotřebního materiálu Epson
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Sven Janssen (Sophos): Vyplňujeme bezpečnostní mezery
Sven Janssen (Sophos): Vyplňujeme bezpečnostní mezery
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Salesforce: Šéfové IT oddělení mají obavy o data, jen desetina plně implementovala AI
Salesforce: Šéfové IT oddělení mají obavy o data, jen desetina plně implementovala AI