Hlavní navigace

3 roky za cenu 2: Nabídněte zákazníkům rok ochrany od ESETu navíc zdarma

9. 9. 2013
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: ESET Software
Antivirová společnost ESET proto připravila podzimní akční nabídku pro nové zákazníky. (PR článek)

Antivirová ochrana počítačů je v dnešní době naprostou nutností. Útočníci mohou pomocí virů získat přístup k počítači uživatele nebo zneužít hesla k e-mailovým schránkám či bankovním účtům. Bez vědomí svých obětí často sledují jejich počítač a mohou je využívat k šíření virů. Škodlivý software navíc zatěžuje počítač a zpomaluje připojení k internetu.

Antivirová společnost ESET proto připravila podzimní akční nabídku pro nové zákazníky. Všichni, kdo si od 2. září do 31. října 2013 zakoupí novou elektronickou licenci některého z produktů ESET určeného pro domácnosti nebo firmy, získají ochranu proti malwaru na tři roky za stejnou cenu, jako stojí licence na dva roky. Ve srovnání s nákupem na jeden rok tak zájemci ušetří až 1 359 Kč.

Nabídněte svým zákazníkům ochranu před tradičními počítačovými hrozbami, mezi které patří počítačové viry, trojské koně a další malware. Tyto škodlivé kódy se šíří všemi možnými cestami, těmi nejrozšířenějšími však i nadále zůstávají výměnná média a internet.

Stejně jako před lety, i dnes hrozí nebezpečí z neznámých flash disků, CD a DVD, které si vaši zákazníci bez kontroly spustí na počítači. Moderní bezpečnostní řešení přitom dokáže data uložená na těchto médiích proskenovat během několika vteřin. Velkým fenoménem, který způsobuje řadu bezpečnostních incidentů, jsou také falešné internetové soutěže. Ty se vyskytují na nedůvěryhodných internetových stránkách, a v poslední době čím dál více také na sociálních sítích.

Žádný uživatel počítače si dnes nemůže být jistý, že podobný incident nepotká právě jeho. A to ani v případě, že se považuje za opatrného uživatele internetu, důsledně se vyhýbá nedůvěryhodným stránkám a dalšímu rizikovému chování. Internet je nejrůznějším malwarem doslova zahlcený. Každý den vznikne zhruba 200 tisíc nových hrozeb a celkový počet existujících škodlivých kódů se odhaduje na desítky milionů. Prvním krokem k vlastní ochraně je instalace kvalitního antivirového softwaru.

Proto ESET přichází se speciální podzimní akcí 3 za 2. Ta je platná od 2. září do 31. října 2013 a vztahuje se na nové elektronické licence pro všechny domácí i firemní produkty ESET s výjimkou balíčku ESET Family Security Pack. Zvýhodněnou nabídku lze kombinovat se slevami pro školství, zdravotnictví, neziskové organizace a subjekty veřejné správy a ZTP, ZTP/P. Nevztahuje se však na studentské slevy na ISIC/ITIC/ALIVE.

Mezi nejpopulárnější řešení ESET patří i vlajková loď ESET Smart Security 6, která zajišťuje ochranu proti virům, trojanům, červům, adware, spyware, rootkitům, hackerským útokům a spamu při extrémně nízkém zatížení systému. ESET Smart Security nabízí jednoduchou instalaci a přehledné uživatelské rozhraní. K odhalování internetových hrozeb využívá pokročilou heuristickou analýzu ThreatSense a kromě toho automaticky filtruje spam.

Dalším produktem, který můžete jako partneři v rámci akce 3 za cenu 2 nabízet běžným zákazníkům, je ESET NOD32 Antivirus coby rychlý a spolehlivý antivirus, který eliminuje všechny druhy internetových hrozeb. Akce je vhodná i pro uživatele Mac OS, pro něž jsou určeny produkty ESET Cyber Security a ESET Cyber Security Pro. ESET však nabízí řešení i pro majitele chytrých telefonů s OS Android v podobě produktu ESET Mobile Security.

Akce se týká také kompletního portfolia produktů ESET pro firemní segment. Firemní produkty ESET využívají oceňovanou technologii skenování, která udržuje citlivá data v bezpečí. Všechny produkty ESET pro firmy lze navíc vzdáleně spravovat pomocí nástroje ESET Remote Administrator, který je standardní součástí každé firemní licence.

MMF24

Charakteristika promoakce:

  • je platná od 2. září do 31. října 2013 a vztahuje se pouze na nové licence
  • platí pro všechny domácí i firemní produkty ESET (s výjimkou ESET Family Security Pack)
  • lze kombinovat se slevami pro školství, zdravotnictví, neziskové organizace, subjekty veřejné správy a ZTP, ZTP/P
  • nelze kombinovat se slevami ESET Výkupné a se studentskými slevami na ISIC/ITIC/ALIVE

Akce 3 za cenu 2

Více o detailech akční nabídky 3 roky za cenu 2 si můžete přečíst na oficiálních stránkách ESET software nebo na ESET Partnerském portálu.

Zdroj: Eset

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages