Hlavní navigace

Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages

12. 2. 2021
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Nové balíčky Microsoft NVR 365 Business Central Packages umožňují resellerům prodávat toto podnikové řešení do segmentu SMB bez certifikací a implementačního know-how.

Se zavřením obchodů se zvýšily objednávky z e-shopů a pouhý Excel už nestačí. Ideálním řešením pro firmy bez velkých počátečních investic je unikátní balíčková verze řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central, z jehož nasazení neplynou výhody jen pro koncové zákazníky, ale i pro resellery. Jaké to jsou?

I řada menších společností, startupů či e-shopů, hledá řešení pro vhodný podnikový systém a drahé systémy v řádech sto tisíců neodpovídají plánovanému rozpočtu. Ideálním řešením je balíčková verze řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central, kterou představila společnost Tech Data spolu s implementačním partnerem Navertica. Tento cloudový systém pro plánování podnikových zdrojů, tzv. Enterprise Resource Planning (ERP) řešení, je možné využívat jako službu a financovat ho na bázi měsíčních. Nejsou potřeba velké počáteční investice, takže pomůže v růstu i malým společnostem.

Nová doba si žádá nový přístup a nová řešení. Pro vás, kteří prodáváte M365 nebo jiné Microsoft produkty či je máte v plánu začít prodávat, chcete nabídnout zákazníkům něco víc než konkurence, a ještě mít pravidelnou měsíční provizní odměnu je přeprodej Business Central Packages ideální volbou. Teď můžete doručit zákazníkovi řešení od A do Z, od správy počítačů, prodeje M365 až po nasazení ERP sytému typu vše v jednom, který zákazníkům pomůže s řízením jejich společnosti.

Výhodná spolupráce

Z prodeje řešení plynou pro resellery i další výhody. Tech Data změnila podmínky programu Partner2partner právě ve prospěch partnerů. Navýšili se provizní měsíční odměny z ceny za službu za prodej přednastavených řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central Packages v rámci P2P spolupráce, partneři mají k dispozici vzdělávací možnosti pro rozvoj identifikace příležitosti pro Business Central a zároveň marketingovou a obchodní podporu společnosti Tech Data.  Takže už není potřeba skládat vlastní pre-sales tým, který by musel rozumět produktu do hloubky, tuto část včetně implementace a podpory zastřešuje Tech Data a Navertica, a vy máte tak možnost soustředit se na jiné priority.

A jaká bude vaše role? Ze strany přeprodejce je hlavním úkolem získat zájemce, a to ať už ze strany současných či nových zákazníků, a jeho následná kvalifikace a základní seznámení s řešením Business Central. Pak už předáváte štafetu dál. Po propojení zájemce s Tech Datou a implementačním partnerem už zbývá jen společné uzavření obchodu a tím zajištění pravidelné měsíční provize za každý jeden prodaný balíček.

Ideální řešení pro SMB z různých typů odvětví

Komu je vhodné řešení prodávat? Tento moderní ERP systém je uceleným řešením pro řízení podnikových procesů a využívají ho firmy po celém světě. Na své si přijdou zejména menší a střední společnosti a ty, které hledají komplexní ERP systém za dostupnou cenu anebo zkrátka všichni, kteří chtějí aplikace používat, nikoliv provozovat.

MMF24

NVR 365 Business Central Packages jsou jedinečným řešením tohoto typu a jeho přeprodej nabízí řadu výhod pro resellery. Více o novinkách v partnerském P2P programu, jak prodávat řešení Business Central nebo jaké výhody z toho můžou plynout pro vás, se dozvíte na webináři na téma „Vydělávejte více na provizích z prodeje Business Central Packages“ ve středu 24. února.

Řešení společně vyvinuli společnost Tech Data spolu s implementačním partnerem Naverticou, a tudíž jsou jediní, kteří nabízejí tuto podobu balíčkového řešení na českém trhu. A vy ho můžete začít prodávat spolu s nimi. Pro více informací o produktu či případné spolupráci kontaktujte Naďu Vyhlídalovou ze společnosti Tech Data na emailu: nada.vyhlidalova@techdata.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line