Hlavní navigace

Epson na roadshow v Praze představil nejnovější produkty

21. 9. 2011
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Dne 20. 9. 2011 se Epson zastavil se svou evropskou roadshow v Praze. Partneři si mohli prohlédnout aktuální nabídku od nových tiskových řešení pro firmy až po 3D projektory.

Epson na roadshow v Praze představil nejnovější produktyVe 24. patře hotelu Corinthia Epson představil kompletní portfolio produktů pro nadcházející období. Vystaveny byly nové tiskárny a multifunkce WorkForce Pro, které jsou určeny do firem všech velikostí. Svými rozměry, rychlostí a náklady za vytištěnou stránku i další provoz podle slov zástupců Epsonu výrazně konkurují laserovým řešením.

Vystaveny byly také fototiskárny Stylus Photo, např. zařízení 4v1 PX820FWD s šesti samostatnými cartridgemi nebo fototiskárna formátu A3+ R3000. Specializovaní partneři si mohli prohlédnout velkoformátové inkoustové tiskárny Stylus Pro, které naleznou uplatnění např. v projekčních kancelářích či kartografii, ale také například pro tisk POS materiálů v retailu. Nechyběla ani výstavka jehličkových a pokladních či štítkových tiskáren.

Projektory poprvé i ve 3D

Epson na akci představil svůj první projektor s dockovací stanicí pro zařízení Apple. K zadní části projektoru MG-850HD mohou uživatelé připevnit např. iPhone či iPad a rovnou z něj promítat video či fotografie. Nabídnout jej můžete za 699 eur s DPH (cca 17 500 Kč).

Epson na akci představil svůj první projektor s dockovací stanicí pro zařízení Apple - MG-850HDMarketingovým tahákem zobrazovacích zařízení je dnes 3D a Epson nezůstává pozadu. S touto technologií nabízí tři Full HD projektory EH-TW5900, EH-TW6000 a EH-TW9000. Liší se výkonem začínajícím na 2 000 lumenech a kontrastním poměrem od 20 000:1. Všechny samozřejmě používají 3LCD technologii.

Pro sledování 3D obrazu jsou potřeba použiít aktivní brýle, projektory EH-TW6000 a EH-TW9000 se prodávají přímo s jedněmi, resp. dvojími. Cenově 3D projektory začínají na cca 1 400 eurech (35 000 Kč), další brýle můžete nabídnout za 79 eur.

V rámci hlavní výstavní plochy si mohli partneři vyzkoušet i řadu mobilních projektorů s automatickou korekcí obrazu. Nechyběla ani názorná ukázka interaktivních projektorů se dvěma způsoby instalace. Ultrakrátká projekce zajišťuje, že si přednášející nebude při ovládání či psaní stínit.

Diskproducer i zabezpečeně

Kromě již prezentovaného Discproduceru Epson na roadshow představil také bezpečnostní verzi PP-100N Security, která je navržena pro použití tam, kde je vyžadována vysoká úroveň bezpečnosti a archivovaných dat.

Kromě již prezentovaného Discproduceru Epson na roadshow prezentoval také bezpečnostní verzi PP-100N Security

Přístup do zásobníku CD/DVD je umožněn pouze autorizované osobě, která musí zadat svůj PIN na externí numerické klávesnici. Software Total Disk Network Administrator pak zajišťuje, aby byla vydána správná média proti zadanému PINu.

Účastníci měli na akci také možnost pohovořit se zástupci společnosti Ysoft, která dodává řešení pro správu tisku v organizacích. Systém vybaví tiskárny terminály, prostřednictvím kterých se uživatelé při tisku autorizují a mohou dále ovládat tiskové úlohy.

CS24

Výstavku skenerů doplňovat stánek společnosti Elo Digital Office, distributora softwarového systému pro správu dokumentů, jejich archivaci a workflow.

Na řadu produktů Epson přichystal podzimní kampaně pro podporu prodeje. Jejich přehled naleznete zde. Více se o produktové strategii Engineered for Business dočtete v předešlé reportáži.

Zdroj: ChannelWorld

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference