Hlavní navigace

Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference

21. 11. 2018
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: MMD
Seznamte se s trojicí zástupců úspěšné rodiny 27" firemních monitorů Philips. Jednou z hlavních novinek letošního roku je všestranný Philips 272B8QJEB, uživatelům zvyklým vést videohovory poslouží Philips 272B7QPTKEB, zatímco Philips 272B7QPJEB pomůže ušetřit náklady na provoz (partnerský příspěvek).

Pokud vaši zákazníci vyžadují monitory, které zvýší produktivitu, ulehčí práci a ušetří náklady, poohlédněte se po firemních speciálech. Hned několik takových modelů má ve svém portfoliu společnost MMD včetně jedné z letošních vlajkových lodí, 27" QHD modelu Philips 272B8QJEB.

Miliarda barev namísto milionů

Monitor je určen pro všechny firemní aplikace, které požadují vynikající rozlišení a vysoký výkon. je model 272B8QJEB IPS panelem s QHD rozlišením 2 560 × 1 440 bodů.

Tento 10bitový panel s vnitřním 12bitovým zpracováním nabídne rozsah 1,07 miliardy barev, což představuje obrovský posun oproti tradiční 8bitovým panelů, které jsou schopny zobrazit pouze 16 milionů barev.

Bohatá konektivita pro snadnou práci

Díky velmi široké škále konektorů od analogového VGA portu přes digitální DVI-D, HDMI a DisplayPort 1.2 je model 272B8QJEB vhodným řešením pro každodenní práci. K monitoru lze připojit takřka jakékoliv zařízení a díky konektorům SuperSpeed USB 3.0 s ním lze i dobíjet mobilní zařízení.

Monitor je dále vybaven zabudovanými 2W stereoreproduktory a konektorem na sluchátka. Malou, ale užitečnou vychytávkou je prostor na stojanu, kam lze odložit například mobilní telefon, klíče a jiné drobné předměty.

Ergonomie pro zdravější práci

Kromě kvalitního podání obrazu je Philips 272B8QJEB vybaven řadou technologií pro ulehčení pracovního procesu. Příkladem je mód EasyRead, jenž simuluje zážitek při čtení z běžného papíru. Monitor dále disponuje ergonomickým podstavcem SmartErgoBase pro snadné nastavení ideální pracovní polohy.

Podstavec umožňuje měnit výšku monitoru, natáčet jej, naklánět a případně i otočit o 90 stupňů. Uživatel se ani v takovém případě nemusí obávat zkreslení obrazu, neboť IPS panel nabízí široké pozorovací úhly 178/178 stupňů v horizontální i vertikální poloze.

Výrobce myslel i na zdraví uživatele a vybavil model 272B8QJEB technologií Flicker-free omezující blikání panelu a také módem LowBlue, který snižuje vyzařování škodlivého modrého světla.

Snadné telekonference a úspora energie

Philips 272B7QPTKEB

Monitor Philips 272B8QJEB je významným, ale nikoliv jediným zástupcem své řady. Firmy, které rády využívají telekonferenční řešení, mohou sáhnout po modelu  se zabudovanou webkamerou.

Ta vyjede z rámu, když se uživatel potřebuje připojit k videohovoru a po skončení konference ji stačí zamáčknout zpět do těla monitoru. Už zádné obavy ze sledování a žádné zakrývá pevně zabudovaných kamer papírky či lepicí páskou.

Dalším úspěšným modelem této řady Philips 272B7QPJEB, který nabízí významnou úsporu energie díky svému infračervenému PowerSenzoru, jenž dokáže rozpoznat, zda se před monitorem nachází uživatel.

CS24

Pokud monitor zjistí, že uživatel odešel, automaticky sníží svůj jas, čímž dokáže ušetřit až 80 % energie na svůj provoz. Pokud navíc uživatel pro svou práci potřebuje více než jeden monitor, díky funkci daisy chain lze propojit několik displejů za sebou prostřednictvím jediného DisplayPortu.

Autor je country manager MMD pro ČR a SR.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
Výkonné monitory Philips pro práci a videokonference
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
MMD si nachystalo nové monitory pro náročné spotřebitele, profesionály i hráče
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
Náplně do tiskáren: alternativy hroutí výnosný byznys
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí