Hlavní navigace

Reportáž: Čejkovice opět on-line

30. 10. 2020
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: SWS
Tradiční podzimní setkání distributora SWS se opět muselo přesunout do virtuálního prostředí, organizátor to však zvládl s grácií a nabídl třídenní program plný prezentací a soutěží.

Druhá vlna pandemie bohužel stejně jako na jaře přinesla plošné zrušení velkých setkání distributorů. Jedním z nich byly i tradiční Čejkovice pořádané společností SWS, jež se proto místo na zámku poblíž Hodonína konaly ve virtuálním prostředí.

Podzimní e-Čejkovice proběhly ve dnech 6. - 8. 10. a byť museli účastníci oželet koncert na nádvoří nebo večerní posezení ve sklípku, odborný program byl stejně bohatý jako obvykle a nabídl produktové a obchodní prezentace hned patnácti značek.

Den první

Program prvního dne odstartovala Aneta Filipová z Microsoftu s přehledem novinek a změn napříč portfoliem a následoval Samy Khaleg z Fujitsu s prezentací o aktuální nabídce klientských zařízení včetně čerstvých novinek.

Dopoledne pokračovalo prezentací Radovana Hoška o routerech značky Turris, takto čerstvé novinky v portfoliu SWS, a Marka Výkruty a Jiřího Jelínka, zástupců společnosti Asus, kteří představili partnerský program a produktové novinky.

Po polední pauze pak vystoupil Jan Bálint ze Zyxelu s produktovým představením přístupových bodů a switchů a program dne uzavřeli Jakub Toman a Petr Čermák z Entec Solutions s detailním představením multifunkčního displeje Huawei Idea Hub.

Den druhý

Středeční program zahájil Martin Kozdera z Lexmarku s prezentací, jak prodávat tiskárny v těžkých časech. Následovali zástupci HP Vít Janeba a Jiří Stříž s průřezem novinkami a Petr Pachovský, jenž se blíž zaměřil na modely s procesory AMD.

Další v pořadí byl opět Zyxel reprezentovaný Martinem Koudelkou a jeho přednáškou o standardu Wi-Fi 6. Následovali Matúš Vybošťok Vít Nezkusil z BenQ s novými displeji a projektory a v neposlední řadě Lukáš Votrubec z APC s novými modely UPS.

Den třetí 

Poslední den zahájili Vít Vyhnálek a Michal Jozífek s novinkami v tiskovém portfoliu Brotheru, načež je vystřídali Jaroslav Král, Michal Pikus, Jan Bureš a Martin Moravec, kteří postupně představili novinky všech divizí společnosti Lenovo.

Následovala přednáška Jiřího Vejmana a Martina Javora o novinkách od TP-Linku, trojice František Koutník, Jana Robešová a Martin Hempl představila podzimní kolekci MMD a poslední slovo měl Vítězslav Šnorich s cloudovými produkty Eset.

Dodejme, že všechny přednášky jsou k zhlédnutí na webu SWS!

Doprovodný program a velká premiéra

Aby se shluk prezentací stal skutečnou akcí, je nutné je něčím spojit. Tímto pomyslným tmelem byla moderátorská dvojice Ondřej Carda a Petr Lipner, kteří během všech tří dní neúnavně řídili prezentace, ale také doprovodný program letošních e-Čejkovic.

Ve studiu se po boku moderátorů s krátkými výstupy střídali hosté z obchodních jednotek SWS zodpovědní za segment prezentující značky, po přednáškách vždy následovala soutěž o drobné ceny, nemluvě o hlavní soutěži o elektroniku a masivní televizi.

Z průběhu akce bylo poznat, že SWS už má organizaci a průběh on-line eventů v malíku, program probíhal svižně, bez prostojů, a kromě několika nepatrných potíží na straně prezentujících také bez technických problémů.

ICTrocenka

Autor těchto řádků se o tom mohl přesvědčit na vlastní kůži, neboť podzimní e-Čejkovice přinesly velkou premiéru: vystoupení mediálních partnerů, v tomto případě nás a kolegů z Reseller Magazinu. Na viděnou příště a snad již osobně!

Zdroj: ChannelWorld

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Eset: V březnu na sebe upozornil malware AsyncRAT, útočníci jeho prostřednictvím spustí i DDoS útok
Eset: V březnu na sebe upozornil malware AsyncRAT, útočníci jeho prostřednictvím spustí i DDoS útok
Monitory AOC do kanceláře i na doma
Monitory AOC do kanceláře i na doma
Cisco: Jen 3 % firem jsou odolná proti současným kyberbezpečnostním hrozbám
Cisco: Jen 3 % firem jsou odolná proti současným kyberbezpečnostním hrozbám
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti