Hlavní navigace

Seznamte se s trojicí zbrusu nových monitorů z dílny Philips

26. 2. 2021
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

 Autor: MMD
Společnost MMD uvádí na trh tři nové modely monitorů cílících na specifické potřeby dnešních uživatelů. Philips 288E2UAE přinese pokročilý výkon a funkce komerčních zařízení do domácností, Philips 243B1JH je ideálním modelem pro dokování na moderním pracovišti a Philips 242B1G nedělá kompromisy v úspornosti a přívětivosti vůči životnímu prostředí.

Společnost MMD rozšířila nabídku monitorů Philips o trojici nových modelů určených k naplnění specifických potřeb a preferencí uživatelů. Seznamte se!

Podnikový výkon a kvalita do domácností

Model Philips 288E2UAE disponuje 28" displejem s rozlišením 4K a podporou 1,07 miliardy odstínů. Novinka nabízí vlastnosti a funkce, které obvykle najdeme v komerčním prostředí, ale díky své cenové dostupnosti může přinést profesionální zážitek i domácím uživatelům.

Philips 288E2UAE

Monitor disponuje širokoúhlým IPS LED panelem a technologií SmartContrast pro syté černé detaily, které poskytují skvělý vizuální zážitek. Pro usnadnění práce mohou uživatelé využít technologii MultiView určenou pro současné připojení dvou zaříze.

Philips 288E2UAE je vybaven rozhraním USB 3.2 SuperSpeed, které nabízí jeden USB upstream vstup a 4 USB downstream, takže uživatelé mohou k monitoru připojit klávesnici a myš a používat je k ovládání.

Jeden port USB podporuje rychlé nabíjení a splňuje standard USB-IF Battery Charging (BC1.2), který umožňuje uživatelům nabíjet kompatibilní smartphony. Pro více možností nabízí také připojení pomocí HDMI a DisplayPort kabelů.

Všechny porty jsou umístěny v jedné vodorovné linii v zadní části monitoru a systém správy kabelů pomáhá udržovat uklizený pracovní prostor. Klávesa EasySelect, joystick, který umožňuje rychlý přístup do nabídky monitoru, ještě více usnadňuje život.  

Novinka dále nabízí ultratenký rámeček, štíhlý design a elegantní stojan, který lze naklonit o -5/+20 stupňů a polohovat vertikálně v rozmezí 100 mm, aby bylo dosaženo do optimální polohy. Samozřejmostí jsou také technologie šetřící uživatelovy oči.

Tento monitor v neposlední řadě vyniká svými vlastnostmi pro lepší udržitelnost. Vyhovuje standardům RoHS, má certifikace EnergyStar 8.0 a TCO, neobsahuje olovo ani rtuť a používá 100% recyklovatelné obaly.

Monitor Philips 288E2UAE je dostupný od února 2021 za doporučenou koncovou cenu 8 597 Kč / 329 €.

Konektivita a produktivita

Nejnovějším přírůstkem do produktové řady Philips B Line je monitor Philips 243B1JH vybavený celou řadou funkcí pro pohodlnou a bezpečnou produktivitu včetně hybridního USB dokování, které zjednodušuje připojení.

Philips 243B1JH

Jediný duální USB kabelu s konektory typu C a A zajistí monitoru obrazový vstup, ethernet, napájení a připojení DisplayLink. Jedná se tak o ideální řešení pro sdílené kanceláře nebo otevřené kancelářské prostory.

Philips 243B1JH je vybaven 24" IPS Full HD displejem, který zajišťuje široké pozorovací úhly 178/178 stupňů a ostrý obraz s živými barvami a konzistentním jasem, což uživatelé ocení zejména při týmové práci před jedním monitorem. 

Nejnovější vysouvací webová kamera je vybavena pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje Windows Hello, které uživatelům umožňují pohodlně se přihlásit k jejich zařízením s Windows za méně než dvě sekundy, tedy třikrát rychleji než pomocí hesla.

Stejně jako celá produktová řada B splňuje i tento model ekologické standardy EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge a RoHS a disponuje řadou vlastností snižujících spotřebu energie.

Integrovaný PowerSensor například detekuje přítomnost uživatele a snižuje jas monitoru, když uživatel odejde. Monitor je dále vybaven snímačem LightSensor, který automaticky upravuje jas obrazu podle světelných podmínek v místnosti.

Monitor Philips 243B1JH je dostupný od února 2021 za doporučenou koncovou cenu 10 869 Kč / 419 €.

Zelený do morku kostí

Model Philips 242B1G je jeden z nejzelenějších monitorů produktové řady Philips B Line a ocení jej zejména ekologicky smýšlející profesionálové. Monitor má superenergeticky efektivní design a byl navržen pro maximální redukci uhlíkové stopy.

Philips 242B1G

Úsporné funkce využívají novou LED technologii podsvícení, která udržuje jas a barvy při výrazně nižší spotřebě energie. Monitor je také vybaven řadou dalších technologií pro úsporu energie, jako je PowerSensor, LightSensor a Zero Power Switch.

PowerSensor detekuje přítomnost nebo nepřítomnost uživatele prostřednictvím neškodných infračervených signálů a automaticky odpovídajícím způsobem snižuje jas monitoru, což pomáhá ušetřit až 80 % nákladů na energii. LightSensor zase upravuje jas obrazovky podle okolního světla.

Inovativní funkcí, díky níž je tento monitor obzvláště efektivní při snižování uhlíkové stopy, je vypínač Zero Power Switch, po jehož stisknutí mohou uživatelé monitor zcela odpojit od napájení střídavým proudem, což garantuje nulovou spotřebu energie.

Monitor je z 85 % složený z recyklovaných plastů, může se pochlubit certifikací TCO Edge a je zcela bez škodlivých látek, jako je rtuť, halogen a PVC / BFR. Všechny obaly jsou navíc ze 100 % vyrobeny z recyklovaných materiálů.

Philips 242B1G disponuje 24" IPS panelem s rozlišením Full HD a mimořádně širokými pozorovacími úhly 178/178 stupňů. Pro pohodlí uživatelů nabízí tři funkce pro minimalizaci namahy očí: režim LowBlue omezující škodlivé modré světlo, FlickerFree potlačující blikání a konečně EasyRead, jenž umožňuje čtení jako z papíru.

soutez_casestudy

Monitor Philips 242B1G je dostupný od února 2021 za doporučenou koncovou cenu 5 378 Kč / 209 €.

Zdroj: MMD

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Tři hlavní důvody, proč malé a středně velké firmy potřebují ke správě sítí umělou inteligenci
Tři hlavní důvody, proč malé a středně velké firmy potřebují ke správě sítí umělou inteligenci
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí