Hlavní navigace

Video: Samsung Galaxy Tab

6. 9. 2010
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor:
Galaxy Tab s operačním systémem Android 2.2 je prvním tabletem, který představuje novou kategorii mobilních produktů Samsung. Podívejte se na něj na videu IDG TV.

 

(video)



Zatímco přední kamera slouží pro videohovory v sítích 3G, zadní kamera umožňuje fotografování a nahrávání videí, které lze upravovat, odesílat a sdílet přímo z přístroje. Samsung Galaxy Tab bude v Evropě a v Koreji uveden v polovině září, v říjnu pak také na ostatních trzích včetně USA a Asie.

Aplikace GalaxyTab

Readers Hub – Samsung Readers Hub slučuje aplikace pro elektronické čtení, jako jsou elektronické knihy eBooks, noviny a magazíny. Uživatelé při procházení složek „My Library“, „Store“ a „Reading“ ocení „čtení“ v unifikovaném a intuitivním uživatelském prostředí. V okamžiku uvedení budou k dispozici více než 2 miliony knih v 25 jazycích, více než 1 600 novin v 42 jazycích a více než 3 000 titulů magazínů ve 20 jazycích.

Social Hub – Udržuje uživatele neustále ve spojení s blízkými a přáteli. Integrovaný telefonní seznam Samsung sdružuje adresář kontaktů, email, účty všech hlavní sociálních sítí (SNS), služby instantních zpráv a kalendář do jedné snadno použitelné platformy. Uživatelé mohou kontrolovat stav SNS a volit nejvhodnější komunikační kanál – ať už email, SMS, instantní zprávu či hlasový hovor

Media Hub – Rychlé a jednoduché doručení nejnovějších kasovních trháků, klasických a kultovních filmů nebo oblíbených televizních pořadů přímo na Samsung Galaxy Tab. Samsung Media Hub se stará o zábavu uživatelů. 7palcová TFT-LCD WSVGA obrazovka osloví podáním obrazu a katalog čítající tisíce filmů a televizních seriálů nabídne zábavu pro každý vkus. Služba Media Hub bude spuštěna v USA a brzy bude také rozšířena na globální trhy.

Music Hub – Music Hub promění Samsung Galaxy Tab v přenosný jukebox s přístupem k více než 10 milionům skladeb od autorů a interpretů všech žánrů. Ke všem funkcím souvisejícím s hudbou, jako je například unifikovaný hudební přehrávač, úložiště a související aplikace, lze přistupovat z jednoho místa. Služba nabízí také vydání nových aktualizací, informace o žebříčcích a doporučené tipy. S rozšířeným hudebním přehrávačem si mohou uživatelé vytvářet playlisty s oblíbenými písničkami nebo si označit své oblíbené skladby v hudebním obchodě. Dostupnost Samsung Music Hub bude rozhodnuta na základě preferencí trhu.

Google Mobile Services – Služby jako Google Maps Navigation (Beta) a Google Goggles jsou k dispozici díky platformě Google Android. S užitečnými službami využívajícími informace o místě, jako například Google Maps, mohou uživatelé namísto zadávání přesné adresy vyhledávat ve standardní angličtině. Funkce vyhledávání hlasem je stejně intuitivní, takže vyhledávání je rychlé a snadné i za pohybu v terénu. Google Goggles je vizuální vyhledávací nástroj, který ke zjištění informací využívá kameru Galaxy Tab – k vyhledávání je automaticky použit obrázek pamětihodnosti nebo uměleckého díla a výsledkem vyhledávání je relevantní obsah, jako například popis nebo historie objektu. Kromě toho mohou uživatelé využít kameru přístroje k dalším užitečným funkcím služeb rozšířené reality, které jsou v elektronickém obchodě ke stažení.

Specifikace produktu Samsung Galaxy Tab (GT-P1000):

 

GT-P1000

Síť

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSUPA 5.76 Mbps) : 900 / 1900 / 2100 MHz

Operační systém

2.2 Android

Displej

7.0 palcový TFT-LCD, WSVGA (1024 x 600)

Procesor

Cortex A8 1.0GHz Application Processor s PowerVR SGX540

 

Kamera

3 MP kamera + 1.3MP přední kamera pro videohovory

Konektivita

Konektor s 30 piny / micro SD

WiFi 802.11n / Bluetooth 3.0

Speciální funkce

  • Android Market™ a Samsung Apps pro s nabídkou dalších aplikací a obsahu
  • Readers Hub, Media Hub* , Music Hub*, Social Hub*(*Dostupnost bude stanovena na základě preferencí trhu)
  • Podpora přehrávače Adobe Flash 10.1
  • Přehrávání videa v plném HD rozlišení, Thinkfree Office, Swype, Hybrid Widget

Paměť

  • 16GB / 32GB interní paměť, slot pro až 32GB externí paměti
  • 4GB NAND Flash pro aplikace třetích stran + 4GB SDRAM pro chod aplikačního procesoru
  • + 1GB SDRAM pro čip modemu

Rozměry

  • 190,09 x 120,45 x 11,98 mm, 380 g

Baterie

  • 4 000 mAh (7 hodin reprodukce videa)

MMF24

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
ExpertBook B5: Nástroj pro náročné
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
Atos: Spokojení zaměstnanci mohou zvýšit firemní zisk až o čtvrtinu
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Tři hlavní důvody, proč malé a středně velké firmy potřebují ke správě sítí umělou inteligenci
Tři hlavní důvody, proč malé a středně velké firmy potřebují ke správě sítí umělou inteligenci
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí
Milan Bartek (Arrow ECS): Cloud je pro nás strategickou oblastí