Hlavní navigace

Acer: notebook Aspire 1551

26. 7. 2010
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Acer uvádí notebook Aspire 1551 v tenkém a lehkém provedení, s výkonným bezdrátovým připojením, špičkovou grafikou, panelem s vysokým rozlišením a vynikajícím zvukem umožňuje sledovat úžasnou zábavu ve vysokém rozlišení všude, kde se právě nacházíte.
  • Výrobce: Acer
  • Distributoři ČR: AT Computers, eD system Czech, SWS, Tech Data Distribution
  • Distributoři SR: ABC Data SK, AT Computers SK, eD system Slovakia, SWS Distribution SK, Tech Data Disitribution SK
  • Více informací: www.acer.cz

Navíc máte k dispozici také výkonný procesor a baterii s delší výdrží. Vyšší výkon a delší doba - to je ideální kombinace zajišťující jedinečné zážitky.

Aspire 1551, vybavený platformou 2010 AMD Ultrathin Notebook, která spojuje dvoujádrový procesor AMD Turion II Neo, čipset AMD M880G a grafiku ATI Radeon HD 4225, dokazuje, že splní, co slibuje – bezproblémový chod a jedinečné podání nejnovějších filmů i her ve vysokém rozlišení. Nová platforma s progresívním vícejádrovým procesorem zaručuje vyvážený výkon a krátkou odezvu, a tedy je vhodná pro současné aplikace s vysokými nároky na výkon.

Aspire 1551 s tloušťkou cca 1”, hmotností přibližně 1,40 kg a displejem 29,5 cm (11,6”) je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli nosit neustále s sebou a pracovat s vysokým nasazením anebo odpočívat tak, jak se to hodí vám. Počítač, který se vejde do tašky i kabelky, umožňuje využít vestavěnou webovou kameru Acer CrystalEye a digitální mikrofon k chatování, fotografování anebo videokonferenci, a tak udržovat spojení se světem. Multiformátová čtečka paměťových karet usnadňuje sdílení oblíbených snímků.

Notebook Aspire 1551 je vybaven připojením Wi-Fi s podporou technologie Acer SignalUp, která zajišťuje kvalitnější vysílání a příjem, volitelným modulem 3G či Bluetooth® a rozhraním Gigabit Ethernet LAN. Je tedy dokonale připraven na spojení se všemi, na nichž vám záleží.

Displej Acer CineCrystal s úhlopříčkou 29,5 cm (11,6”), vysokým jasem, panelem podsvíceným LED diodami s vysokým rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9 zobrazuje filmy tak živě, ostře a jasně, že i ten nejmenší detail bude vypadat dokonale realisticky. Ultratenká platforma AMD s podporou rozlišení 1080p umožňuje připojit počítač k jakémukoli perifernímu zařízení s rozhraním HDMI, a tedy vám může poskytnout neuvěřitelnou zábavu s jedinečnou kvalitou obrazu. Optimalizovaný zvukový systém Dolby Sound Room druhé generace s podporou technologií Dolby Headphone Dolby Natural Bass a Dolby Sound Space Expander vás uchvátí neuvěřitelně bohatým a živým prostorovým zvukem.

Aspire 1551 v černém, stříbrném, červeném a hnědém provedení vypadá úžasně. Praktický mřížkovaný povrch víka zaručuje vyšší odolnost notebooku proti povrchovým poškozením a rýhám. Zaoblené rohy a elegantní profil mu dodávají kultivovaný vzhled.

Pod víkem se nachází klávesnice standardní velikosti, která zaručuje pohodlné psaní i na cestách, a stylová plocha pro opření dlaní s povrchem z kartáčovaného kovu. Ukazovací zařízení je ideální pro přetáčení dokumentů, otáčení snímků, zvětšování či zmenšování a surfování jednoduchým pohybem prstů.

Channelworld_ozveny

Přes své malé rozměry je Aspire 1551 vybaven interním pevným diskem s kapacitou až 640 GB, která je více než dostatečná pro archivování digitálního obsahu, a až 4GB pamětí DDR3, jež zvládne i ty nejnáročnější úlohy.

Doporučené koncové ceny začínají na 9 990 Kč včetně DPH (AS1551-K324G32 N) a končí na 14 998 Kč včetně DPH (AO 533-13Drr).

Čtěte dále

TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
TD Synnex bude i nadále distributorem VMware by Broadcom v České republice
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Editorial: Vychází nový ChannelWorld aneb lidé a AI
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
Fortinet se připojuje k iniciativě EK ohledně vzdělávání v kyberbezpečnosti
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně